Arama sonuçları: *

1. Alielyürek

Ez debug ışıgı yanıyor sonra kapanıyor

Sorun çözüldü gibi şuanlık işe geldim yarın tam test edicem en son 30 dk oynadım kapanmadı bakalım
  2. Alielyürek

Sanırım sorunum çözüldü 30 dakikadır oynuyorum kapandı genelde ilk 5 dk da kapanıyordu amd ekran kartı ayarlarından oc ayarlarını mauel yaptım sadece fanın dönüşünü manuel olarak ayarladım şuan da bi problem görünmüyor 1685732254 bu video da anlatıyor arkadaş belki başkalarınında işine yarar.
  3. Alielyürek

teşekkür ederim ne yapıcam bende bilmiyorum gördügüm herşeyi deniyorum şuan
  4. Alielyürek

sıcaklıklar ekran kartında 50 55 derece oluyor işlemci ise 55 60 oralar da Kernel-Power 41 hatası alıyorum
  5. Alielyürek

daha yeni topladım 2. el ama parcalar tek tek denedim ve hepsi sorunsuz calısıyor işlemci ryzen 3 3100 anakart msi b350m gaming pro kafayı yicem az kaldı 3 tane psu degiştim
  6. Alielyürek

ya kardeşim kafayı yicegim gittim aerocool kcas 800 w 80 p psu aldım yine olmuyor bu hata görüntüleyicide bir ton hata var bakma şansı var mı dc den felan hiç bir şey anlamıyorum işlemci cekirdegi vs yazıyor
  7. Alielyürek

kanka bu ışıkları yaktıgı esnada ben oyun oynuyorum zaten sonra kendını resetliyor fanlar durmadan pc geri acılıyor
  8. Alielyürek

sıcaklıklar felan her şey cok normal 50 55 derecede calısıyor bios güncelledim ama beta sürümü diyor msi b350 gaming pro ryzen 3 3100 var başka bios bakıcam
  9. Alielyürek

yok sürekli degil kapanıcagı zaman yakıyor cpu ışıgı yanıyor sanırım oyun oynarken 10 dk sonra bu şekilde kapanıyor ekran kartı başka pc de denedim sorunsuz calısıyor psu yu da degiştim anakartla işlemci kaldı bilemiyorum artık
  10. Alielyürek

oyun oynuyordum oyle kapandı 1685614888 1685615002 1685615028 1685615058
  11. Alielyürek

şimdi şöyle o gri kutuya yakın olan 1 dersek önce 1 numara yanıyor sonra 2 ya da 3 yanıyor en son 4 yanıyor zaten video atıcam sabit bir tanesi yanmıyor 1685614593 kankam görebilsem yazıcam bi saniye :D
  12. Alielyürek

Okumaya çalışırken kör oluyordum görmeye calısıcam
  13. Alielyürek

Arkadaşlar sanırım işlemci ışığı bu yanıyor sonra kapanıyor
  14. Alielyürek

Bu Bilgisayarın Sorunu Ne

pss suport u bir türlü bulamadım benim işlemci fanı hızlanınca pc kapanıyor du bununda amacı daha serin calıştırmak gibi birşeymiş sanırım sorunun bu olduguna emınım ama bulamıyorum
  15. Alielyürek

hayır hiç birşeye dokunmadım ama ama önce bios un bir önce ki sürümü kurucam olmazsa PSS Support böyle bi yar varmış onu kapatıcam oda olmadı işlemci gg yada anakart bilemyorum
  16. Alielyürek

Bios güncel win 10 pro
  17. Alielyürek

bur da o kadar cok hata var ki bi kaç tane atayım Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir. Çok önemli bir donanım hatası oluştu. Bileşen tarafından...
  18. Alielyürek

hata ekranı vs hiç bir şey gelmiyor kapanıyor ve acılıyor ama eski sürümü yüklerim şimdi 1685566217 ekran kararıyor kasa güçü kesilmeden tekrar başlıyor
Top Bottom