Arama sonuçları: *

1. Marginale

Iem Kulaklık Alınır Mı Tavsiye Verebilecek Varmı?

İkisi içinde sorun yaşatmaz, dışarı ses vermesi de kulaküstü kadar çok olmaz baya dışarı çıkması için son sese falan alman lazım ve odanın baya sessiz olması lazım. Onun dışı gayet iyi. Simgot ew ve ea seriside güzel tabii bütçe meselesi ew300 senin bütçeye yakın.
  2. Marginale

3.5 k lık ziyadesi ile yeter bana kalırsa. https://meyergaming.com/moondrop-chu-ii-dsp-type-c-10mm-al-mg-suruculu-iem-kulaklik bunda mesela dsp modülü var ses kartı etkisi görürsün, ses kaliteside gayet yeterli ve tatminkar. stokta yokmuş yeni gördüm akalin müzikte var ama 2300 falan standart...
  3. Marginale

Evet ama ses kalitesi hakkında yorum yapamam, kablolarında mikrofon oluyor Tr de zor bulmak ama bazı modellerde boom micte olabiliyor kendime yurtdışından almıştım burada var mı bilmiyorum. Kinera celest markasının vardı mesela boom mic ile.
  4. Marginale

Açıkçası müzik ile uğraşmıyorsan çok yüksek sese ihtiyacın yoksa gidipte ses kartına para vermenin pek anlamı yok, iem konusunda kz,simgot,kiwi ears, moondrop vb markalar başarılıdır ama birazda bütçe konusu. Bütçe nedir?
  5. Marginale

XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT 16 GB 19.914 TL 🔥🔥

8gb 5060 yerine bunu tercih ederdim şahsen
  6. Marginale

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

İnan yapmadığım şey kalmadı, hiçbirisi çözüm olmadı böyle yuvarlanıp gidiyoruz birlikte.
  7. Marginale

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

(RX6700XT) Böyle bir saçmalığı yaşayan var mı bilmiyorum ama benim pc uyku modundan çıkınca kendi kendine driver siliyor bazen, cs-go'da veya youtube gibi yerlerde takılırken oluyordu daha önceden kendi kendini kapatıyordu kasa çalışmaya devam ediyordu ama görüntü yoktu kasa tuşundan tekrar...
  8. Marginale

Çözüldü✓ 15K Bütçe İle 2K 180Hz 27 inç IPS Monitör Tavsiyesi

Hocam artık tüm monitörler hem gysnc hem freesync destekliyor sorun olmaz
  9. Marginale

Çözüldü✓ 15K Bütçe İle 2K 180Hz 27 inç IPS Monitör Tavsiyesi

https://app.hb.biz/qf1OO2AyXey6
  10. Marginale

IADE OLAN ÜRÜN IÇIN TAVSIYE DEĞİŞİM KABUL EDİLDİ

İnce değil hayır etli bi monitör o mantıklı gelmediyse aoc iyi
  11. Marginale

https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n3501pa-00-27-260hz-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-hdr10-ips-beyaz-gaming-monitor-fiyati-89004/ Aynı ürünü kullanıyorum ve renk doğruluğu vs çok hoşuma gidiyor, ben pazarama dan ölü pixelli olduğunu bilerek aldım 7150 liraya 3 te taksit yaptım. Nasibime...
  12. Marginale

O seçimi sana bırakmaları lazım stokta varsa değişim yapmaları lazım iade değil. Stokta yokmuş pardon, dediklerini yap mantıklı öneride bulunmuşlar.
  13. Marginale

İndirimde 30w üstü type-c şarj kablosu var mıdır?

İpad için kullanacağım orjinali kayıp 100-150 liraya düşen güzel markalı 30w üstü kablolar oluyordu onlardan alayım diyorum bilen var mıdır acaba indirimde şu an?
  14. Marginale

Yeni yurt dışı kanun sorunu Ptm Nerden Alınır

Sarı sitede var yüksek puanlı güvenilir birinden alınabilinir.
  15. Marginale

Çözüldü✓ 50 gündür süren Wraith servis süreci olumsuz sonuçlandı, ne yapılmalı?

Evet o firmalarda getirmişse anca buluruz. Ki 50-80 dolarla da kalmıyor binlerce dolarlık şeyide bazı durumlarda 10 dolarlık parça tamir ediyor, onlarda çöp konumuna düşüyor.
  16. Marginale

Çözüldü✓ 50 gündür süren Wraith servis süreci olumsuz sonuçlandı, ne yapılmalı?

Şu an anca bulursan buradan yoksa biri ile anlaşcan o getircek onlarda kat iki kat para istiyor. Yoksa avucumuzu birbirine konuşturup ekrana ekmek bancaz.
  17. Marginale

Sahibinden.com daki en uygun mantıklı şeyleri bulan bir site buldum

Hatun trip atıyor kanka boşver sahibindeni
  18. Marginale

Amazon Siparişimi İptal Etti.

Bana direkt satın bile aldırtmadı sonra farkında olmadan sanırım birşeyi yanlış girdim diyip bi kaç sefer daha deneyince tam nane oldu. Başka şekilde yaşamış varsa bilemiyorum ama beni deli etmişti. Peşin almak zorunda kaldım çünkü kartı başka hesaptan bile kabul etmedi sistem riskli kart...
  19. Marginale

Şöyle ben iletişime geçtiğimde sistemin bir süre içinde kendi kendine düzeleceğini erişimleri olmadığını ve yazılım ile çalıştığını söylediler. Müşteri hizmetlerinin de erişimi yok bu duruma. Bende 2 defa yanlış girdim sonra hesap nane oldu. Kartı, ismimi vs hiçbir şekilde kabul etmiyordu kendi...
  20. Marginale

Başıma TV alırken geldi taksitle alacaktım yok hesap kitlendi bildiğin gittim arkadaştan rica ettim nakit kartla aldım mecbur. Kartı da hafızasına almış kabul etmedi hiçbir şekilde. Tam bela harbiden saatlerce uğraşmıştım bende.
Geri