Arama sonuçları: *

1. Marginale

Yardım 7500TL'ye %75 veya TKL klavye öneri

Eğer yurtdışında yaşayan tanıdığın ile vs getirtme imkanın varsa Leobog hi86 öneririm. Monsgeek ve yunzii de güzel markalar ama kasa doluluğu ve ses tokluğu olaral leobog'u tek geçerim (özellikle nimbus switchler ile). TR de sıfır satan göremedim bahsettiğim modeli benzer modelleri ikinci el...
  2. Marginale

19.000tl'ye RAM'siz RTX2080Ti'lı kasa alınır mı?

Alma şu dede sistem verilmez o para.
  3. Marginale

MSİ G274F Kullanan var mı?

Samsung odysey ıps panel 2k monitörden geçicem, 32 inç olduğu için artık beni rahatsız ediyor masam fazla büyük değil ve dibinde oluncada göz ağrıtıyor 1080p olması benim için dert değil 2k takıntım yok, bu monitörü kullanan var mı? Bu fiyata bundan daha iyisi varsa hangisidir? Şimdiden eyvlh...
  4. Marginale

2000 Tl Gamepad Önerisi

Zd clasic legend
  5. Marginale

27İnç 2k ıps monitör önerisi

8-9k ya güzel birşeyler bulurum diye düşünüyorum belli bi sınır yok ama va panel veya bilinmedik markadan uzak durmaya çalışıyorum.
  6. Marginale

27İnç 2k ıps monitör önerisi

32 inç samsung var ama gözlerimi ağrıtıyor büyük geldi 27inç 2k ile değiştirmeyi düşünüyorum. Var mıdır öneri?
  7. Marginale

Wafuu dan aldığım ürüne ek ücret çıkar mı?

Getirirsin ama 1 değil 100 kalem fiyatına. Büyük firmalar tamamen satışı kapadı ama bazı lokal haberi olmayan siteler hala açık haberleri yok. İptal et paran çöp olmasın.
  8. Marginale

🔥İndirim WAIZOWL OGM Pro v2 Kanagawa Wave 8K Hz PixArt 3950 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 3799 TL

Japon kralının yeğeni mi bu isim ne maşallah
  9. Marginale

Kablosuz Gamepad önerisi

Özellikleri birbirine yakın hangsinin görseli sana hitap ederse alabilirsin.
  10. Marginale

Kablosuz Gamepad önerisi

Zd classic legend
  11. Marginale

Çözüldü✓ DOLANDICI 4070 Tİ SÜPER SARI SİTE

Evet baktılar karşısındaki akıllı birisi ise bu sefer kapora istiyorlar vs.
  12. Marginale

Valla bende aradım ciddiye alır gibi yaptılar sonra hiç biplemediler. Tabi siz daha ciddi bir olay yaşamışsınız umarım çözersiniz, bu hesaplar aylardır var bu arada sürekli farklı illerden üst seviye kartları uygun koyuyorlardı. Temkinli olmak lazım bu ekonomide kimse beleş fiyata ürün satmaz...
  13. Marginale

Kanka millet elinde olmayan ürünü ilana yüklüyor şikayet ediyorum bir şey yapamayız diyorlar umurlarında değil. Ekran kartında değil ama başka üründe oldu adam satmış ilana tekrar koyuyor amacı ne bilmiyorum yazıyoruz cvp vermiyor şikayet ediyoruz bir şey yapamyız edemeyiz diyorlar.
  14. Marginale

Ucuza Keycaps Nereden ve Nasıl Tedarik Edilir?

O klavyeye her set uymaz dikkat et küçük shiftin olduğu set lazım, sağ alt,fn,ctrl ufak olmalı sol ve sağ farklı çünkü. Hepsine dikkat ederek alman lazım.
  15. Marginale

32 inç 2K monitör ACİL YARDIM

VA yerine 2-3k daha verilip ıps daha iyi olur bence, ama evet g50d ve g50f arasında ki maddi farka değmez.
  16. Marginale

İkiside samsung kanka 1772389072 G50f al o zaman 32 liğini 6-7k daha fazla vermeye gerek yok g50d ye. Görüntü kalitesi çok iyi gerçekten ama g50f te aynı performansı verir hdr kullanmazsın bile çok önemli bir şey değil.
  17. Marginale

Sarı site yine şaşırtmıyor 8. nesil kasaya 52k yazmış :D

Kardeşim bu model çok tutulan bi model o yüzden sdfsdfsdf
  18. Marginale

Ufak farklar var birisi g50f diğeri g50d, bende g50d modeli var memnunum ama şunu söylemek isterim 32 gerçekten göz yorabiliyor ve büyük gelebiliyor. Ben 27 de alsam yeterliymiş çok göz ağrıtıyor 32 bi yerden sonra. Fps oyun vs oynuyorsan hiç bu kadar büyük almanı önermem zaten. Farkları; G50d...
  19. Marginale

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 128GB 24.699₺

2025 nisan'da 23.5 a almıştım harbiden uzun süre sonra en yakın fiyat bu sanırım.
  20. Marginale

2–2.5K Arası Gamepad Önerisi

Membran ama kaliteli bir membran dediğin gibi, boşluğa basıyorsun gibi değil hisli bir yapısı var. Multiplatform da destekliyor kişiden kişiye göre değişen ekran özelliği de mevcut en azından şarjın ne kadar olduğunu gösteren. Ben memnunum şahsen. 1772034279 Sizde sağolun
Geri