Arama sonuçları: *

1. P

Canon EOS M50 Fotoğraf Makinesi Pembe Piksel Sorunu

Hocam kameralar hakkında pek bir bilgim yok ancak belki bu yardımcı olabilir
  2. P

Masaüstü bilgisayar için 5 GHZ Wifi adaptörü

Arkadaşlar bütçem maksimum 500 TL, bana dual bant switch olan 5 GHZ bir wifi adaptörü önerebilir misiniz ?
  3. P

Eadesktop.exe açılmıyor

Arkadaşlar Gamepass a gelen EA oyunlarını oynamak için EA desktop indirmek lazım, ancak exe açılmıyor yardımcı olabilir misiniz bu da yaşadığım sorunun videosu
  4. P

Steam Crysis Cd Key hatası

çözebilirsen bana da yazabilir misin aynı sorunu yaşıyorum
  5. P

Steam EA Pass sorunu

Arkadaşlar steam üzerinden EA Pass aldım ve crysis adlı oyunu indirdim, oyuna girdiğimde oyunu origin üzerinden etkinleştirmem gerektiği söylendi ve bir kod verildi, kodu origine girdiğimde ise böyle bir hata verdi, yardımcı olabilir misiniz? 1615925796 buradan herhangi birini seçince hata veriyor
  6. P

Msi mag forge 100m kasa fan hızı arttırma

örnek bir video veya benzeri bir kaynak var mı rehber olması açısından? 1615751120 o desteği nerden öğrenebilirim?
  7. P

Msi mag forge 100m kasa fan hızı arttırma

Arkadaşlar anakartım B450 Tomahawk Max, kasamın toplam 3 fanı var (2 önde 1 arkada) ancak çok yavaş dönüyorlar, bu fanların hızını arttırma gibi bir şansım var mı?
  8. P

Oyun içi ve oyun indirirken Coil whine sorunu

Ancak sadece oyun açınca veya oyun indirmeye başlayınca oluyor onun dışında ses 0
  9. P

Oyun içi ve oyun indirirken Coil whine sorunu

Arkadaşlar ben herhangi bir oyun indirirken bilye sesine benzer bir gıcırdama sesi geliyor, ayrıca oyuna girdiğim de ise bu ses yerini cızırtıya bırakıyor, ben problemin nerden kaynaklandığını çözemedim, Samsung 870 evo 500GB kullanıyorum, acaba Samsung 870 evo 500GB dan kaynaklanabilir mi?
Geri