Arama sonuçları: *

1. mertgngrr

Oyuncu Monitör Önerisi

Herkese İyi Forumlar, Max.10.000 Bandında Bir Öneride Bulunabilirmisiniz. ( Nvidia Destekli bir setup olmasına rağman amd freesync destekli ekran alsam sıkıntı yaşarmıyım ) ( En Düşük 144 Hz -- 1080 - 2K -- IPS -- G-SYNC -- Pivot -- Curved Olabilir ) Sistem : İşlemci : AMD Ryzen 7 5700X 3.40GHz...
  2. mertgngrr

Yeni Sistem (BİOS - CHİPSET - EKRAN KARTI ) Güncellemelerini Nasıl Yapabilirim

Daha Önce Hiç yapmadım chipset veya bios güncellemesini nasıl yapabiliceğim konusunda güvenilir detaylı anlatım videosu veya blog varmıdır acaba önerebiliceğiniz ve Ekran Kartı Güncellemesini Nerden Yapabilirim 1730704572 Öncelikle Teşekkür Ederim . Daha Önce Hiç yapmadım chipset veya bios...
  3. mertgngrr

Yeni Sistem (BİOS - CHİPSET - EKRAN KARTI ) Güncellemelerini Nasıl Yapabilirim

Herkese İyi Günler Çalışmalar Dilerim. Yeni Bir Sistem Topladım İnce Hesap Sitesinden Müşteri Temsilcisiyle Görüştüğüme göre sistemin Bios-Chipset- VB. Güncellemeleri Yapılmış Bir Şekilde Geldiği Bilgisini Aldım . Fakat Yeni Bir Sürümü Gelmişmidir Bilmiyorum. Sistemi Güncel Tutmak İstiyorum...
  4. mertgngrr

Yardım Sizce hangisini almalıyım Acil yardım

Katılıyorum. Ram 16 Olsa Daha İyi Olurdu
  5. mertgngrr

Çözüldü✓ 1MS Ekranım Var Fakat Oyunda 1MS Değerini Alamıyorum

A Anladım Teşekkürler
  6. mertgngrr

Valoranttan Örnek Veriyim Grafik Ayarlarından Fps Değerleri Vb. Şeyleri Açıp Bakılabiliyorsunuz Oradan bakıp böyle bir konu açtım
  7. mertgngrr

Baya Akışkan Gidiyor Fakat Benim Asıl Sorunum Oyun İçindeki Ms Değerim Çok Yüksek Fps Kaynaklı Olabilirmi 1615647524 Anladım Teşekkür Ederim .
  8. mertgngrr

Çok Normalden Kastınız Nedir
  9. mertgngrr

Oyun Kaynaklı Bir Sorun O Zaman
  10. mertgngrr

Sanırım Yaptım Testi :) 1615647215 Nerden Anlayabilirim
  11. mertgngrr

Burada Nereye bakmam gerekiyor tam olarak
  12. mertgngrr

Önerdiğiniz Foruma Baktım Fakat Bir Çözüm Bulamadım 1615646937 Evet 75hz 1080 de şuanda
  13. mertgngrr

Oyun İçindeki Nitelendirme Bölümünden Değerleri Açıp Baktım 8-10 Arası Ms Alıyorum
  14. mertgngrr

Merhaba Arkadaşlar HPV24 75HZ 1MS Monitör Satın aldım fakat oyun için 1ms değerini alamıyorum
Geri