Arama sonuçları: *

1. S

Yardım CAT6 ETHERNET KABLOSUYLA ANKASTREDEN EVE BAĞLANTI SAĞLANIRMI ?

Modem DSL bir modem telefon kablosu girişi var sadece,portla ev arası mesafe 120 metre.
  2. S

2GB RAM WİNDOWS 10 32 BİT KALDIRIR MI ?

Arkadaşlar,arkadaşımın bilgisayarına yarın format atıcağız pc sinde 2gb ram var sizce windows 10 32 bitmi kuralım yoksa windows 7 64 bitmi,hangisi daha iyi olur. NOT:Kullanım amacı cs gibi oyunlar ve internette gezinme olucak
  3. S

CSGO SÜREKLİ HAKSIZ YERE BAN YEMEK

Rankım silindi ve şuan ranksızım silverlarla girmiştim. 1606401283 Durduk yere yemedim kicklendiğim için ban yedim.
  4. S

CSGO SÜREKLİ HAKSIZ YERE BAN YEMEK

1 Aydır bu durum yüzünden rekabetçi giremiyorum.Banım kalktı rekabetçi gireyim dedim ve karşıma bir hileyle maça girdiğimi ve rütbemin silindiğini söyledi neyse dedim türklerden gelen bir maç davetini kabul ettim.Maça başladım takımda iki kişi oynamasını biliyor biri benim diğer üçü de çocuk ve...
  5. S

Yardım Ekran Kartı fanım sürekli dönüyor ?

Ekran kartımın modeli msi ventus gtx 1660 bu kartın normalde 50 dereceyi geçtikten sonra fanları çalıştırması gerekmiyormu bu özelliği nasıl açarım ?
  6. S

Wifi Router Pinge Nasıl bir etki eder ?

Yapcak birşeyim yok hocam bende ethernetten yanayım ama evdekiler kablo kalabılığı oluyor diye istemiyor
  7. S

Modemle router kablosuz bağlancak routerdan kabloyla çekicem 1604355132 telefondan wifi ile aldığım hızlardan kötü bir hız almam değilmi ?
  8. S

Arkadaşlar Modem bizim orta katta duruyor ve koridordan odama ethernet ile bağlanıyorum biz modemi alt kata koyucağızz ve orta kata router koyucağızz (routera da ethernet ile bağlanıcağımm ) pingde artış olurmu olursa hissedermiyim ?
  9. S

Yardım Tornavida Anakarta çarptı bozulmuşmudur ?

değildi 1604321033 küçük bir tornavida anakartın üstündeki veri yollarina falan zarar gelmişmidir.
  10. S

Yardım Tornavida Anakarta çarptı bozulmuşmudur ?

İşlemci fanını montajlarken tornavida 2 kez anakartta çarptı anakart zarar görmüşmüdür ?
Top Bottom