Arama sonuçları: *

1. G

Windows tuşu başlat menüsünü açmıyor

Windows 10 kullanıyorum windows tuşuna basınca başlat menüsünü açmıyor. Medya oynaırken basınca durdur,başlat yapıyor
  2. G

ASSETTO CORSA ARAÇ GİTMEME HATASI

Single modda sürdüğüm ve düzgün çalışan aracı server a eklediğimde ve sürmeye çalıştığımda gaz yemiyor bütün tüşlar çalışıyor vites arttırıp düşürebiliyorum fakat arabayı süremiyorum yardım edermisiniz?
  3. G

Toshiba 55QA4163DT - TCL 55P615 BU TELEVİZYONLARDAN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

Toshiba 55QA4163DT - TCL 55P615 Bu iki televizyondan hangisini almalıyım yada 10000tl bandında önerdiğiniz başka bir televizyon varmı?
  4. G

Eski Laptopuma usbden windows 10 yüklemek istiyorum ama hata alıyorum

BIOS da öyle bir ayar yok ama çözdüm sorunu rufus ile hazırladığım legacy belleğin içindeki yazılımı görmüyor ama başka bir program ile yazdığımda gördü aynı sorunu yaşayanlar için program: https://www.gezginler.net/indir/wintousb.html
  5. G

adımları kontrol ettim 7-8 defa farklı windowslarda denedim 7-8.1-10 gibi ama olmuyor
  6. G

rufus ile yapıyorum zaten ama gene aynı hatayı alıyorum
  7. G

Elimde olan eski bir laptopa windows 10 yüklemek istiyorum ama usb belleği uefi olarak hazırladığımda bu hatayı alıyorum usb belleği legacy olarak hazırladığımda ise "an operating system wasn't found" hatası alıyorum nasıl çözebilirim?
  8. G

GTA 5 Online aldığım arabayı nasıl patlamaz hale getiririm

Diğer oyuncular sana ve arabana zarar veremez sende onlara zarar veremezsin
  9. G

Laptop alacağım ama 2 laptop arasında kaldım.

Fiyatları neden bu kadar yakın acaba bilginiz varmı
  10. G

Laptop alacağım ama 2 laptop arasında kaldım.

2 laptop arasında kaldım. Aralarında 100TL fark var hangisini almalıyım? 1. Laptop https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-intel-core-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-mx350-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-a1cey-001-p-HBV000015WJ6J 2. Laptop...
Top Bottom