Arama sonuçları: *

• Users: Green
  • Order by date
  1. Green

Öneri Araç içi telefon tutacağı

Yeni bi tane aldım 150tlye 1 haftadır sorun çıkmadı iyi güzel kullanıyorum da şimdi bu göğse takılan vantuzlular da yasaklanacak muhabbeti var doğru mu bilmiyorum
  2. Green

Yardım 7800x3D için Sıvı Soğutma Önerisi

Markayı seçme nedenim fiyat performans olduğunu düşünmem bu markada 6k olan ürün misal lian li 8k o yüzden diyorum
  3. Green

❌İndirim Bitti! LOGITECH Z150 2.0 Multimedya Hoparlör - Beyaz 1.020TL

Ne kadara alırsın ona göre verebilirim
  4. Green

Ben marka olarak Thermalright da karar kıldım gibi sadece model seçemiyorum. 7500e 750 falan gelirse amazondan mjolnir alır geçerim belki..
  5. Green

Bunlar çok kaba duruyor ya görsel açıdan hoş gelmediği için eledim. Thermalright Mjolnir de bi tık kafama yatmadı diyemem ama warframe ve peerless visiondan bi tık pahalı galiba. Ben iyice kararsız kaldım:kekw::kekw:
  6. Green

Hava soğutma olarak ne kullanıyorsun? Thermalright sıvı soğutma olarak incelemeleri çok kısıtlı video bulamıyorum maalesef.
  7. Green

Beni düşündüren pompa sesinden çok hava basıncı verileri
  8. Green

Kafam iyice çorba oldu başta Peerless Vision fanlarından dolayı hoşuma gitmemişti ama kafamdaki fanların kenarları da infinity tarzda olduğu için çok sırıtmaz diye düşünüyorum. Kağıt üstündeki üretici sitesindeki özelliklere göre ise Peerless Vision 360 : Nominal Hız: 2000 RPM±10% (MAX)...
  9. Green

Cooler master elite 600 1773346195 Bunun fan tasarımını sevemedim bi ama ekran daha bi iyi sanki
  10. Green

Merhaba iyi akşamlar herkese, 7800x3D için hangi soğutucuyu almalıyım bir türlü karar veremiyorum. Sistemim beyaz bu arada. Fiyat performans marka olarak Thermalright en çok kafama yatıyor. 1.Thermalright warframe pro 360 kupon ve banka kampanyası derken 5 taksit 5975 geldi, yeni sipariş...
  11. Green

Thermalright markali sogutucular arasnda kaldim hangisni almaliyim

İşlemcini de yazarsan daha iyi olur, bence hava soğutmaya 1500den fazla verilmez
  12. Green

Claw's Crossfire Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör 574TL

Bu markaya bi güvenemiyorum ya nedense, genelde sorunlu olduğunu okudum forumda. Fiyat uygun evet ama parayı çöpe atmak da istemem.
  13. Green

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Meraklısı için iyi fırsat olabilir ama ben olsam üstüne biraz daha koyar Rog mouse alırdım yanında da oyun hediye gelirdi. Tercih meselesi tabi
  14. Green

❌İndirim Bitti! 15k üzeri alışverişe 1250tl indirim amazon

Yav şansıma 2 gün önce 1000 kuponuyla 7800x3d aldım, yeniden almaya alırım da banka kampanyasını tekrar kullanamıyorum...
  15. Green

5TB HDD TAŞINABİLİR EN UCUZ HEMEN AL VE YARDIM

Rpmler aynıysa black serisi tepe seri olması lazım WD de
  16. Green

Have soğutucudan sıvı soğutucuya geçmek mantıklımı

İşini görüyorsa gereksiz harcama olur
  17. Green

SÜREKLİ ONARIM HATASI DÜZELMİYOR

Ya format dosyanda sorun var ya da depolama biriminde
  18. Green

Seçili MSI Anakartlardan satın alın, Crimson Desert oyununa BEDAVA sahip olun!

Sağ ol ben Sapphire Anakart aldım ihtiyar 1772797502 Ayrıca siz önce benim sıvı soğutmadan kalan 20$ verin
  19. Green

🔥İndirim MSI MAG Forge M120R Airflow ARGB Fanlı M-ATX [2.699]

https://app.hb.biz/Od9lQHfHrte9 bu ürün daha mantıklı değil mi
  20. Green

Yardım 7800 x3d Sürekli +75 Derece

Bu ayar ne işe yarıyordu
Geri