Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Samsung Odyssey G7 28" LS28AG700NUXUF ayar menüsü açılmıyor

Öncelikle herkese merhaba ve ilgilenen herkese de şimdiden teşekkürler arkadaşlar sorunum şu yaklaşık 2-3 yıl önceden aldığım Samsung markalı monitör ayarları açan butona bastığımda garip şekilde çalışıyor hatta buna çalışmak dahi denmez tuşa her bastığımda yaklaşık 1 saniyelik siyah ekran...
  2. H

Opera GX - GX Control yok

Öncelikle merhaba bir süredir kullandığım internet sağlayıcısı olan Opera GX in bir özelliğinden yararlanamıyorum, normalde ne kadar ram kullanabildiği gibi şeyleri ayarladığınız bir kısım var adı GX Control ama ben bu kısma erişim sağlayamıyorum yardım ederseniz sevinirim, şimdiden saolun.
  3. H

Logitech Gaming Software aygıtımı görmüyor

knk kısaca bir macro denemek istiyordum bu macronun g hubda olan versiyonunu bulamadım ve birazcık daha karmaşık gibi geldi 1615662414 saol birazdan deneyeceğim.
  4. H

Knk yorumun için saol denedim oldu zaten ama şuan ihtiyacım olan uygulama bu ama yinede saol iyi günler.
  5. H

Öncelikle merhabalar bu gün ilk kez güzel bir logitech marka mouse aldım. Ama sorun şu ki bu mouse'n uygulamasında bir sorun var ya da ilk kez kullandığım için ben bilgisizim bu ekranla karşılaşıyorum: Ama olması gereken ekran tam olarak şu şekilde: Eğer yardım ederseniz gerçekten çok mutlu...
Top Bottom