Arama sonuçları: *

1. D

Oyunlarda oluşan saniyelik yanıt verme, donma ve kasadan gelen ses

Maalesef aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum, başlık açtım iki kere ama cevap yok hala:(
  2. D

Oyun Esnasında Saniyelik Takılmalar

Merhaba arkadaşlar. Rtx2060 Ryzen 5 2600 16 gb ram bir sisteme sahibim. Sistem yaklaşık 2 senelik. Geçtiğimiz günlerde ilk defa karşılaştığım bir sorun çıktı. Oyuna giriyorum cizirtiya benzer bir ses çıkıyor cool whine sesi mi cızırtı mi emin olamıyorum. Ardından o ses gelirken ses saniyelik...
  3. D

Oyun Esnasında Takılmalar

Yanlış bilmiyorsam 650W
  4. D

Güç kaynağının modelini bilmiyorum.
  5. D

Maalesef ekran kartını başka sistemde deneyemiyorum. Ayrıca ayarlar evet en yüksekte 60 fps sabitleyip oynuyorum fps sınırını kapatınca da düzelmiyor ayni sorun devam ediyor. Sürücüler de güncel pcdeki tüm yazılım güncel. Bir de şunu söyleyeyim bana ekran kartından geliyor gibi o ses ama pcnin...
  6. D

Merhaba arkadaşlar. Rtx2060 Ryzen 5 2600 16 gb ram bir sisteme sahibim. Sistem yaklaşık 2 senelik. Geçtiğimiz günlerde ilk defa karşılaştığım bir sorun çıktı. Oyuna giriyorum eğer oyun birazcık yüksek sistem gereksinimi istiyorsa cizirtiya benzer bir ses çıkıyor cool whine sesi mi cızırtı mi...
  7. D

Ekran Kartı Sıcaklığı

T Teşekkür ederim. Temizleme işlemini yapacağım. Peki sizce başka bir sorun olma ihtimali var mıdır? Çünkü boştaki sıcaklıklar normal gibi duruyor ama oyun esnasında bu kadar yüksek sıcaklığa ulaşması tedirgin ediyor beni.
  8. D

Ekran Kartı Sıcaklığı

Aldığım günden beri ne ekran kartına ne de işlemciye dokunmadım. Kasadaki egzoz faninda ise cok az bir toz var onları temizledim. Öndeki fanlarda ise tozlar birikmiş ön kapağı açamadığım için ulaşamadım oraya. Ancak oradaki tozlar da aman aman tozlar değil ama biriktigi gözle...
  9. D

Ekran Kartı Sıcaklığı

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 sene önce almış olduğum bilgisayarımda ısınma sorunu yaşıyorum. Bilgisayarımın bileşenlerinde MSI GEFORCE RTX2060 ekran kartı , AMD RYZEN 5 2600 SIX CORE işlemci , MSI B450 GAMING PLUS anakart, 2x8 GSKILL ram kullanıyorum. Kasam ise Sharkoon marka bir kasa önde 3...
Top Bottom