Arama sonuçları: *

1. R

Sebepsiz Yere Bilgisayar Takılıyor Ve Donuyor

Arkadaşlar pc 1.5 yıllık itopyadan sıfır almıştım aldığım 4. 5. aydan beri ara ara hep takılıyor pc özellikle google da ve video izlerken youtube vs. Bilgisayarı açıp direk oyun oynarsam donma takılma olmuyor ama youtube girip bir mzik açayım desem biraz sonra hemen mouse takılıyor (arkada ses...
  2. R

Evden Çalışıcam Terletmeyen kumaş lı oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu lazım

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin heerkese evden çalışmaya başlıcam sağlam uzun ömürlü ve uzun süreli işlerde belimi ağraıtmayacak ve terletmesi en az olan koltuk lazım ofis tarzı olur oyuncu tarzı olur farketmez yeterki fiyatına göre düzgün olsun bütçe 5000 tl altında uzun kullanım lı tavsiyeler...
  3. R

Merhaba Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım var TURKNET için Yeni VDSL Modem

merhaba arkadaşlar turknet için modem almam gerekiyor 75mbps alıcam hızı modemi hangisi ni almalıyım biraz araştırdım ortalama bütçem 1500 tl altında TENDA V12 ...
  4. R

Poco x5 pro çin versiyon

Sadece Apple telefonlar öyle diğer android telefonlar ortalama senelik 500 tl
  5. R

Poco x5 pro çin versiyon

Yanıt için teşekkürler bütçeden dolayı malesef yurt dışı almak zorundayım
  6. R

Poco x5 pro çin versiyon

selamünaleyküm arkadaşlar herkese kolay gelsin poco X5 Pro almayı düşünüyorum yurt dışı olarak bir satıcıda çin versiyonu vardı ve fiyatı diğerlerine göre daha uygundu sizce globalle arasında fark var mı yoksa aradaki farkı ödeyip global versiyon mu almalıyım yurt dışı Alicam Not :poco x5 pro...
  7. R

vergisiz iphone fırsatı (?)

Açık öğretim vs farkedermi acaba
  8. R

ACİL ARKADAŞLAR KLAVYE ALMAM LAZİM KLAVYE ÖNERİSİ

Malesef hocam önerin için teşekkür ederim ama alışkanlık büyük ve geniş olması daha iyi birde bilek desteği 1687029903 Arkadaşlar bu Asus tuf olanı alayimmi sizce mekanik hissini verir mi ses değil basma hissi markaya güvendiğim den dolayı almak istiyorum
  9. R

Hazır PC KARARSIZ KALDİM

Teşekkürler arkadaşlar intel alacağım
  10. R

Hazır PC KARARSIZ KALDİM

Merhaba arkadaşlar itopyadaki modartpc ile toplanan sistemde kararsız kaldım Asus rx 6650xt li R5 5500 İntel i3 12100F Ram 3600 MHz den dolayı acaba amd mi alsam oyunlarda vs ama oyunla pek aram yok en uzun vadeli eskimeyecek PC yi almak istiyorum Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...
  11. R

Hocam bütçem ortalama Max 1500 civarı birde ses önemli değil sadece mekanik klavyedeki basma hissiyatı önemli
  12. R

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-ra04-k1-mekanik-hisli-turkce-rgb-gaming-klavye_u111 Asus tuf mekanik hisli (gerçekten mekanik gibimi çünkü mekanik istiyorum ancak ses çok önemli değil hissiyat önemli )...
  13. R

instagram youtube çökmüş durumda

bilgi için teşekkür ederim
  14. R

anlamadım zekice derken
  15. R

instagram ve youtube 1 saattir açılmıyor t@ksim ile ilgili yaşanan ol@ydan dolayı geçici süreliğine erişime kapatılmış olabilirmi
  16. R

sinerji artemis pc nasıl?

pahalı değmez
  17. R

6500 TL Oyun Bilgisayarı Önerisi

bence 2.el temiz 7 bin civarı bulabilirsin gtx 1650 i3 10.nesil gemde ssdli olur
  18. R

❌İndirim Bitti! incehesap çılgın indirim

krala bak be hak geçmesin diye almamış adamlığın da böylesi bne saat 10 başladım 11 i 12 geçe aldım gerçekten çok yazık düştüğümüz hallere bakınca insan üzülüyor
  19. R

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

arkadaşlar açıldığından beri 7 8 yan sekmeden deniyoırum sürekli sayfa yeniliyorum bir yandanda telefondan deniyorum kredi kartıyla almayın hata veriyor ben 1 2 dk onla uğraştım allahtan site çökmedi siz banka kartıyla alın yani uzun lafın kısası yalan dolan yok uğraşanlar ve şanslı olanlar alıyor
Geri