Arama sonuçları: *

1. TrueWind

Fare Kısa Devre mi yaptı Bozuldu mu?

Eyw Hocam fiyatıda tuzlu 600-800 ken almıştım hiç mi umut yok?
  2. TrueWind

Fare Kısa Devre mi yaptı Bozuldu mu?

Mousea yanlışıkla kola döktüm temizledikten 3 saat sonra Tekerlek RGB si yanıp sönüyor ve çalışmıyor Mouse https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-prime-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1216629823.html
  3. TrueWind

Bulk dönemim sorunlu mu?

Peki Beslenme şeklim nasıl? Dediğim gibi baya güç artışı yaşadım 500 G Tavuk 500 G Baldo Beyaz Pirinç arada 2 muz 90 g Yulaf
  4. TrueWind

Bulk dönemim sorunlu mu?

Yağ oranımı yükseltmiyorum Clean Bulk yapıyorum tükettiğimi yazdığım gibi . Ama beli hesaplayınca bel oranım yükseldiğini farkediyorum
  5. TrueWind

Bulk dönemim sorunlu mu?

Göbek yavaştan çıkmaya başladı , Aç karna baktığımda %14 Tok Karna baktığımda %15-16 Max % kaç Yağ Oranına yükseliyim?
  6. TrueWind

Bulk dönemim sorunlu mu?

Yaş : 15.1 Boy : 1.72 Yağ Oranı : %15-16 Kilo : 67.1 Eylül ayında Bulgur Tavuk zar zor yiyordum arada fındık badem yiyordum Bir süredir 500 G Baldo Pirinç 500 G Tavuk yiyorum Eylülden bu yana 63 Kilodan 67 Kiloya çıktım . (Deadlift , Shoulder Press , Squatta baya güç artışı...
  7. TrueWind

Kas Kaybı Yaşar mıyım?

Eyvallah Hasta hasta aynaya bakınca bi moralim bozulmuştu Mutlu ettiniz teşekkür ederim (y)
  8. TrueWind

Kas Kaybı Yaşar mıyım?

Hocam vallaha korona döneminde bile hasta olmadım 3 yıldır hasta olmadım hatta Koronalılarla sarıldım tokalaştım annem babam okul arkadaşım herkes korona oldu Pazartesi günü Domuz Gribi oldum hayat şansı işte yaşamayınca tedirgin oluyorsun :/
  9. TrueWind

Kas Kaybı Yaşar mıyım?

5 Gün gidiyorum.
  10. TrueWind

Kas Kaybı Yaşar mıyım?

Merhabalar Pazartesinden beri Spora gidemiyorum hasta olduğumdan dolayı ve baya güç kaybı hissediyorum Özellikle El yayını 50 kilo sıkabilirken şuan zar zor 40 sıkıyorum Sizce ne kadar sürede toparlanabilirim?
  11. TrueWind

İyi bir oyuncu olmak için 144 Hz şart mı?

O PC ye alıştığından olabilir mi? no offense
  12. TrueWind

İyi bir oyuncu olmak için 144 Hz şart mı?

Arkadaşlar ben zamanında 60 hz 5 ms belki daha yüksek ms Monitörle çoğu kişiden daha iyi oynuyodum sonra 144 HZ Monitöre geçtim Senin monitörün var senin ekipmanın var diye Sanki onsuz iyi olunmuyomuş gibi kendilerini avutuyorlar. Sizce Monitör yeteneğin önüne geçer mi?
  13. TrueWind

Clean Bulk Yağ Oranımı arttırır mı?

Merhabalar Yaş 14.7 Boy 1.70-1.72 Kilo 63 %15 Yağ Oranı Clean Bulk ile 70 Kilo olmak istiyorum . İnternette boy orantısına göre 70-74 Üst Sınır mış Ağırsağlam'ın Yağlı ama Kalori Zengini diyet listesini buldum yapmalı mıyım Yağ Oranım uçar mı?: Eğer bu Liste Yağ oranımı arttırıcaksa başka...
  14. TrueWind

Yardım Mahalleye Fiber Geliyo

Anladım Hocam
  15. TrueWind

Saha Dolabı Hocam
  16. TrueWind

Hocam "Bulunduğunuz Bölgeye Fiber Çekiliyor!" Tarzı bidon vardı çalışmanın yanında ve şuan 2 Dolap yerleştirdiler
  17. TrueWind

Mahalleye Fiber geliyo yolumuzda çalışma var ve Mahalle yoluna kablolar çekiliyo 1 tane dolap yerleştiriliyo. Süreç şimdi nasıl işliyor , benim gidip Türk Telekomu çağırıp kablo mu bağlatmam lazım? Yoksa Hızımın artmasını beklemem mi lazım? (Bakır Kablo)
  18. TrueWind

M200 soğutucu Alınır mı?

Ben bugün kuzenim sayesinde taktım zorlamak lazım
  19. TrueWind

Egzoz Fana Temas ediyor Sıkıntı çıkarır mı?

Snowman X6 aldım Rame temas ettiği için 1 tane Fanını çıkardım ve Anakarta bu şekilde oturuyo Ve Fanım Egzoz Fana temas ediyor Sıkıntı olur mu?
  20. TrueWind

Çözüldü✓ İşlemci Soğutucu Fan

Hocam hangisini aliyim fan farkı var heralde
Top Bottom