Arama sonuçları: *

1. E

bilgisayarım Sadece Oyunlarda Şarj Gidip Geliyor

Sorun pc mde şarj kablosu ile değil 1625488143 denedim
  2. E

ama bu sadece mesela lol gibi oyunlarda 10 kişinin bir anda savaş tf yapınca oluyor güç harcıyor o anda ve gidip geliyor bide senin dediğin şeyi nasıl başka bi bilgisayarın üstünden yapabilirim anlatabilirsen çok mutlu olurum.
  3. E

bilgisayarım normalde şarj gidip gelmiyor fakat oyuna girince şarj gidip geliyor batarya çoktan ölü onla ilgili sorun yok. Bilgisayarımın bataryasını çıkarıp denedim, bu sefer şarj gidip geldi için bilgisayar direkt kapandı. Adaptör değiştirdim, aynı Volt orijinal fakat yine gidip gelmeye...
  4. E

bilgisayarım oyundayken sarj git gel yapması (Sadece Oyunlarda)

bilgisayarım normalde şarj gidip gelmiyor fakat oyuna girince şarj gidip geliyor batarya çoktan ölü onla ilgili sorun yok bilgisayarımın bataryasını çıkarıp denedim bu sefer şarj gidip geldi için bilgisayar direk kapandı adaptör değiştirdim aynı Volt orijinal fakat yine gidip gelmeye başladı...
  5. E

bilgisayarım oyundayken şarj gidip gelmesi

bilgisayarım normalde şarj gidip gelmiyor fakat oyuna girince şarj gidip geliyor batarya çoktan ölü onla ilgili sorun yok bilgisayarımın bataryasını çıkarıp denedim bu sefer şarj gidip geldi için bilgisayar direk kapandı adaptör değiştirdim aynı Volt orijinal fakat yine gidip gelmeye başladı...
Top Bottom