Arama sonuçları: *

1. I

HyperX Cloud Stinger mı G332 mi?

hort arkadaşlar horttt
  2. I

İkisi arasında?
  3. I

Öncelikle Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar. 380 TL'ye aşağıdaki kulaklıklardan hangisini almalıyım? Siz hangisini tercih ederdiniz? Lütfen ikisinden birini seçin. Başka bir şey önermeyin...
  4. I

Konu açma bölümüne konu arama motoru nasıl olurdu?

Technopat'ta çok tanınan birisi olarak Technopat'ın bu özeliiğine Technopat'ın tek iyi özelliği demek istiyorum.
  5. I

300 TL kulaklık önerisi

Tavsiye için teşekkürler. İndirime girerse alırım. Aslına bakarsanız bütçem 280 TL. Ama belki bunu alabilirim. Lakin şikayet çok
  6. I

logitech g 633 nasıldır

Bence gerek yok gibi ya. Bu paraya. Steelseries / HyperX bakabilirsin. Logitech G Pro x alabilirsen al.
  7. I

300 TL kulaklık önerisi

Hocam o kadar param olsa keşke
  8. I

300 TL kulaklık önerisi

Evet son çıkanlarda çok sorun varmış diyolar
  9. I

300 TL kulaklık önerisi

Teşekkürler hocam. Zaten bu fiyat bandında en iyisi Comfort değil mi? Yani bunu iade edip alacağım Medsua'dan daha iyidir Comfort.
  10. I

Rgb fan önerisi. :) (:

bütçe
  11. I

300 TL kulaklık önerisi

Ayarlanabilir olmasından dolayı diye düşünüp medusa almayı düşünmüştüm. Yani siz iade etmeyin diyorsunuz galiba. 1617699380 Teşekkürler. Benim de bir türlü ısınamadığım bir marka. Bi de kalitesine göre pahalı. F/P degil.
  12. I

300 TL kulaklık önerisi

Migren hastasıyım başımı ağrıtıyor. Senin kaç gün sonra geçmişti? Ona göre önümdeki bikaç gün içinde göndermeyi düşünüyorum
  13. I

300 TL kulaklık önerisi

Rampage Comfort kafamı sıkıyor onun dışı efsane Şuan kullanıyorum iade düşünüyorum kafamı sıkıyor. Acaba zamanla alışır mı kafam? 1617698695 Bunu düşünüyorum.
  14. I

300 TL kulaklık önerisi

arkadaşlar 300 tl'm var kulaklık alcağım ne almalıyım?
  15. I

Gamepower Medusa almalı mıyım?

İlk yazdığımı okumadınız galiba. Zaten Comfort'tan geçiyorum. Bi okuyun.
  16. I

Hocam gerçekten ne alacağımı bilmiyorum. En son arkadaşım Magnus V2 al geç dedi. Öyle yapabilirim. Sonuçta rahat ve hafif.
  17. I

İlk vaka bildirilmeden virüs kapmış olabiliriz!

Olabilir ben de geçirmştim
  18. I

Comfort'ta kafa bandı yok. Medusa'da var. O yüzden Medusa istiyorum. Ayrıca dediğin gibi kullanıp memnun olan çok. Bir arkadaşım 3. yılına girdiğini, hiç sorun çıkarmadığını ve hafif olduğunu söylemişti. 1617655856 Hocam kafaya baskı yapıyor mu ? Benim için bu gerçekten önemli.
  19. I

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, ben Rampage Comfort aldım. Çok güzel bir ürün, lakin üst kısmı kafama baskı yapıyor. Migren hastası olduğumundan başımı ağrıtıyor. Geri iade edeceğim. İade alınır ise şayet, Gamepower Medusa almayı düşünüyorum. Bütçe : 280 TL. Üstüne ekleme yapamam. Diğer...
  20. I

İnstagrama giremiyorum??

Ben de giremiyorum.
Top Bottom