Arama sonuçları: *

1. Mertdvrim

İnstgram keşfet olayları

Buda benim kedyy
  2. Mertdvrim

İnstgram keşfet olayları

Sadece bize değil yabancılarda aynı şeyden yakınıyor yorumlarda bişey planlanıyor gibi duruyor önden hazırlanıyor gibimi geliyor haydi hayırlısı
  3. Mertdvrim

İnstgram keşfet olayları

Arkadaşlar bu aralar keşfetimde adamı ezen fil iş kazaları infaz videoları kavga videoları kaza videoları çıkıyor keşfette devamlı sizdede varmı ?
  4. Mertdvrim

Araçlarda yakıt göstergesi

Arkadaşlar yakıttaki çubuklar varya ufak olanlar her bir ufak çubuk düşmesi içim kaç km gitmesi lazım
  5. Mertdvrim

BF 1 sunucuları çöktü mü ?

Kral bende fc25 e giremiyorum yine ea sanırım sunucusu çöktü son günlerde iyice arttı
  6. Mertdvrim

Fc25 sunucular tekrar mı gitti

Arkadaşlar fc25 te ultimate giremiyorum yine mi sunucular gitti bilgisi olan varmı ? Deneyen varmı
  7. Mertdvrim

Fifa 25 ve diğer oyunlara girilmiyor

Sizdede aynı sorun varmı onlinesine girilmiyor
  8. Mertdvrim

Arkadaşlar 2011 model renoult syambol

Arkadaşlar başlıkta yazdığım için ekran istiyorum arabama iyi bişey varmı bildiğiniz lütfen bildiğiniz ürünü atın ama
  9. Mertdvrim

Tempra aracım yakıtı içiyor

Kral 7 tl 8 tl yakıyor inanılmaz rakamlar
  10. Mertdvrim

Tempra aracım yakıtı içiyor

Tempra aracım var 1.6 165 km yol yaptım gazla ortalama 165 km yolu 85 km hızla gittim bir kez 140 gördüm 5 km si max arkadaşlar yanlış mı hesapladım 85 km hızla 21 litre gaz nasıl yakmışım km başı 8 tl yakıyor neden olur bu
  11. Mertdvrim

Araba tavsiyesi istiyorum

420 bine kadar otomatik araba arıyorum arkadaşlar önerir misiniz? bozulmayan
  12. Mertdvrim

Fc25 club moduna arkadaş aranıyor

Arkadaşlar club moduna arkadaş arıyorum varmı gelicek ps5 teyim
  13. Mertdvrim

Fc25 club modu oyun arkadaşı

Dc telefondan mı
  14. Mertdvrim

Fc25 club modu oyun arkadaşı

Fc25 te club moduna yanıma güzel paslayaşabilceğim bir baba yiğit varmı arkadaşlar
  15. Mertdvrim

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Benimde ortam böyle hocam
  16. Mertdvrim

FC25 Oyununda Oyuncu Değişikliği Sorunu

Merden hapıcam hocam
  17. Mertdvrim

Fc25 club modu hakkında

Arkadaşlar forvetim iyide nir forvetim varsa güzel paslaşıcak güzel oyun kurucağım paslaşacağım gol önemli değil maksat zevk alalım varmı ortak oynayabileceğimiz birisi
  18. Mertdvrim

Kolda sorun yok 24 te sıkıntı yoktu hocam 1736544076 Koşarken r3 basınca topu kaldırıyor ya onuda yapamıyor mesela saçma bir durum
  19. Mertdvrim

Hocam onu diyorum ya gol atıyorum hiçbirşeye basmıuorum x basıyorul sevinc yapsın diye yapmıyor oyuncu öneri değişikliği geliyor r2 bas onayla diyor r2 basıyorum sanki basmıyor muşum gibi çalışmıyor
  20. Mertdvrim

Arkadaşlar fc25 indirdim fakat oyuncu değişikliği geliyor ya r2 den değiştiriyorsun oyuncu değiştirme çıkıyor fakat r2 basınca değiştirmiyorum çalışmıyor nedense gol atıyorum x basınca gol sevinci yapmıyor sebebi nedir yokmu çözümü olan
Top Bottom