Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim Anker 2K 360° Gece Görüşlü IP Kamera 🔥😱794 TL ( DİP FİYAT)

Araba için kullanılır mı ya da uygun fiyatlı tavsiyeniz var mı
  2. A

Arctis nova 7 kendi sesimi duyuyorum.

Steel series GG uygulamasında Engine den kulaklığını seçtiğin zaman aşağıda live mic preview açıksa onu kapat.
  3. A

🔥İndirim Macbook Air M1 24.600 tl.

Hocam bu indirimler nasıl yapılıyor
  4. A

🔥İndirim Huawei Watch Fit 3 Naysla 3898₺! (700TL Değerinde Kayış Hediyeli!)

Arkadaşlar iphone ile kullanan var mı ya da incelemesi
  5. A

🔥İndirim İşlemcilerde %5 Net İndirim🔥

2600x var bende 5600 bu indirimde 3500 tl ye denk geliyor 3 taksit imkanı da sunuyor iyi gibi alınır duruyor ne diyorsunuz
  6. A

Bios ssd görüyor ama windows görmüyor

Arkadaşlarlar bugün bilgisayara format atmak istedim. Windows 11 kuruyorum bilgisayarımda sata ssd ve m2 ssd var ne yapsam da m2 ssd görmüyor diskparttan da bakıyorum sata ya windows kurupta bakıyorum yok. M2 çıkardım taktım sata yı çıkarıp sadece m2 le denesemde çözümü bulamadım yardımcı...
  7. A

🔥İndirim Hama Hm.137311 6'li Akım Korumalı Priz 2m Priz 199TL

Bu baya iyimiş kullananlar var mı
  8. A

Monster a24 v1.1 3500 tl ye alınır mı

Arkadaşlar monitör de hem hoparlörlü hem pivot bu özelliklerde fiyatı da ucuz alınır mı 1688730704 https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a24-v1-1-24-144-hz-1-ms-hoparlorlu-full-hd-fast-ips-oyuncu-monitoru-p-HBCV00004CD0KJ?magaza=Monster%20Notebook
  9. A

İtopya gece fırsatları

Beyler monitör hakkında ne düşünüyorsunuz
  10. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arkadaşlar sizce gamepower monitör alınır mı
  11. A

🔥İndirim HepsiBurada İndirimleri

Monter monitör alınır mı sizce
  12. A

❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

Arkadaşlar ben gamepass kullanıyorum şuan 30 tl olunca güzel de fiyatı çok mu artar bir anda 1000 tl vermek mantıklı bilemedim
  13. A

Dün birisi bu driver ile düzelceğini söylemişti ama dedikleri ayarı da göremedim
  14. A

Hocam fiziksel tuş ile kapattığımda ses karşıya gitmiyor. Sesi 100 lerde açtığım zaman insan konuşma sesleri karşıya gidiyor. Düşük seslerde karşıya gitme problemi yaşamıyorum. 40 50 bandında orta yükseklikte konuşmazsam 1 dakika falan ise karşı tarafa veriyor
  15. A

❌İndirim Bitti! Arctis 7x Plus Nays ile 2.224₺

Başka bir bilgisayarda aynı kulaklığı denedim aynı sorunla karşılaştım bir son ses seviyesinde arkadaşlarınla discord üzerinde deneyebilir misin 20 bandında da mesela uzun süre ben konuşmayayım yine aynı şekilde ses vermeye başlıyor konuşunca sona eriyor
  16. A

❌İndirim Bitti! Arctis 7x Plus Nays ile 2.224₺

Arkadaşlar ben kulaklığı kullanıyorum ancak izlediğim videoların sesi karşı tarafa gidiyor sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı
  17. A

Hocam fiziksel tuş ile kapadığımda ses karşıya gitmiyor evet ama aynı video telefondan açınca karşıya gitmeme sebebi nedir. Telefondan açıyorum ses var karşıya gitmiyor bilgisayardan açınca yüksek seste gidiyor
Geri