Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Yardım Hangi dns i kullanmalıyım?

goodbyedpi'da sorun nedir?
  2. ImToretto

Yardım Hangi dns i kullanmalıyım?

Merhaba, Cloudflare WARP deneyebilirsiniz. ISS'den ISS'ye değişiyor ama TürkNet kullanıyorum 1.1.1.1 DNS'ini yapmam yetiyor. Cloudflare WARP üzerinden (WARP'ı kullanmıyorum)
  3. ImToretto

İlk motorsiklet tavsiyesi

Merhaba, Bajaj marka motorlara bakın. 450SR ve 450NK harici CfMoto'ya bulaşmayın. Grenaj ve trim sesinden tilt olursunuz.
  4. ImToretto

Yardım BİLGİSAYARIMDA DNS ÇALIŞMIYOR

Dns Sunucu ataması kısmında otomatik ve elle girilen seçeneği var onu otomatik seçin.
  5. ImToretto

Klasse mousepad alınır mı

Aynı marka farklı model kullannıyorum çok memnunum.
  6. ImToretto

İnternet hızınız kaç ?

sanırım türknet için sordunuz. Türknet için diyorsanız zaten bina içine fiber kutu getiriyor. oradan evinize çekmesi başvurudan 3 4 gün içerisinde hallediliyor(yani bende böyle olmuştu)
  7. ImToretto

İnternet hızınız kaç ?

İzmir'de oturuyorum
  8. ImToretto

öyle zaten çalışmaz. Windows üzerinden dns ayarını otomatik yapıp cloudflare warp kullanın veya goodbye dpi gibi şeyleri deneyin. windows üzerinde dns giriliyken diğer dnsler sıkıntı çıkarabilir.
  9. ImToretto

windows dns'lerini otomatiğe çekip mi deniyorsunuz bunları?
  10. ImToretto

❌İndirim Bitti! Doğazen Diş Beyazlatıcı Macun 1 TL

Firma hakkında bilgisi olan var mı?
  11. ImToretto

Merhaba, cloudflare'ın warp programı ile dener misin?
  12. ImToretto

İnternet hızınız kaç ?

Türknet :peepokalp:
  13. ImToretto

Yardım Hangi Monitörü Satmalıyım?

o zaman söylediğim gibi KTC tercih edebilirsiniz.
  14. ImToretto

Biri düz model Biri Pivotlu Model Pivot özelliği sizin için şartsa Philips, değil ise KTC tercih edin.
  15. ImToretto

Yardım TurkTelekom 500mbit den başka ISS geçmek.

Merhaba, Bende İzmir'de yaşıyorum. TürkNet Kullanıyorum Gigafiber Avantajından dolayı 3 Aydır kullanıyorum 2 kere kesinti oldu oda gece 2 den sabah 6 7 ye kadar maximum 1 tanesi bakım çalışmasıydı. Evet Gigafiber avantajınız varsa tavsiye ediyorum Türkneti.
  16. ImToretto

İtopya'dan ise Dediğim Modeldir. https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200s-238-180hz-1ms-hdmi-dp-gsync-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26451?srsltid=AfmBOooxvwYNt-W5UoznpOYkKEBgh18CWv1Fj8XJXOFjyH-23XDCXMiY
  17. ImToretto

Merhaba, 2 Monitör arasında KTC daha iyidir. Philips'in renk gamutu düşük kalıyor KTC'nin yanında. *Philips Evnia 24M2N3200S Modelinden bahsediyorsunuz sanırım*
  18. ImToretto

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞŞŞŞ Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥 5.999₺ (Dip Fiyat )

taksit mevcut ama indirimli fiyattan göstermiyor garip
  19. ImToretto

Yardım Bu monitörlerden hangisi daha iyi ?

Asus'un lower motion blur özelliklerini veya shadow boost (genel olarak çoğu monitörde vardır fakat asus bu konuda daha iyi iş çıkartıyor) vs bu tarz özellikleri çok kullanıyorsan asus al. yok benim için panel kalitesi daha önemli dersen alienware al. 1K fark çok değil verilir.
  20. ImToretto

Yardım Bu monitörlerden hangisi daha iyi ?

asus tuf'un gui özellikleri biraz daha ön planda kalıyor ama panel kalitesi olarak alienware daha iyidir.
Geri