Arama sonuçları: *

1. R

Darboğaz sıkıntısı yüzünden i5-4670k overclock atmak mantıklı mı?

Anladım teşekkür ederim
  2. R

Overclock ile 4.5ghz'lere kadar çıkıyor. Bunu denesem yinede fayda etmez mi? Veya daha garanti olması açısından 4.3ghz'lere de çekebilirim 1669885665 Benimde planımda o var aslında şimdilik oc ile idare edip sonrasında tamamen ekran kartı dışı bilgisayarımı yenileyeceğim
  3. R

Sistemimdeki 770 4gb ekran kartımı msi 1660s olarak değiştirdim. Öncesinde araştırma yaptığımda bir darboğaz durumu gözükmüyordu, fakat oyun testlerine baktığımda darboğaz yaşadığımı fark ettim. Bunun önüne geçmek için g1 z97 anakartımdan cpu overclock atmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı...
  4. R

Yardım Bilgisayarımda ilginç ve kötü bir sorun var

Pc 3 saattir açık ve yarım saattir oyun oynuyorum
  5. R

Yardım Bilgisayarımda ilginç ve kötü bir sorun var

Uzun zamandır sorunsuz kullandığım bilgisayarım bügün bir sorunla karşılaşıyor oyunlardayken bir süre oynadıktan sonra bir anda ekran gidiyor ve pc çok ses çıkartmaya başlıyor kapatıp açmadığım sürece bir süre aynı şekilde duruyor bunun sebebi nedir pc yi temizlesem veya birkaç gün dinlendirsem...
  6. R

Format sorunum var biraz mühim bir konu ve hızlı ı çözülmeli :(

Merhabalar şuanda ofiste yim ve pc me format atmaya çalıştım fakat format sonlara doğru geldiğinde pc nin şarjı bitti ve kapandı şuanda da açılmıyor ne bios Menemen bişey yapabiliyorum ne boot Menuden öneriniz nedir
Geri