Arama sonuçları: *

1. BGürkan

Kripto Para Madenciliğinin Teknik Yapısı Ve Arıza durumu

Vakit ayırdığınız ve bu bilgilendirici mesajınız için çok çok teşekkür ederim hepsine detaylı bir şekilde bakacağım tekrar sağolun.
  2. BGürkan

Benimde konu hakkında pek bir bilgim yok yazdığım yazılar okuduğum yazıların birebir aynısı .
  3. BGürkan

Teşekkür ederim her şey için.
  4. BGürkan

Hocam birini bulmak sıkıntı işte forumda veya çevrenizde bildiğiniz birileri var mı?
  5. BGürkan

dediğiniz sürüm kasımda yayımlanmış. 1615993349 Eth 2.0 güncellemesi en yakın olarak 2023 ocak ayında gelmesi planlanıyor. Senin bahsettiğin temmuzda EIP1559 güncellemesi var. O da eth transfer ücretini düşürmek amaçlı. Madencilik tarfına yansıması kazım ödüllerinin %20 düşmesiyle...
  6. BGürkan

Merhaba sermaye ortağı al-sat yapmaya biraz önyargılı o önyargı ben de var.ETH madenciliğinin bitme sebebini bana açıklarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
  7. BGürkan

Öncelikle merhaba, Elimde belirli bir miktarda sermaye var ve evimde Ethereum madenciliği yapmayı planlıyorum çevremde bu konu hakkında bilgisi olan pek kimse bulamadım merak ettiğim konu işin zorluğu,teknik yapısı ve arıza durumu.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim gerçekten teknik...
Geri