Arama sonuçları: *

1. RequLus

Yenilenmiş cihaz mı Sıfır cihaz mı

Hayırlı günler değerli forum sakinleri. Cihazımı yenilemek istiyorum ama iki seçenek arasında gidip geliyorum. Şuanda kullanmış olduğum telefon Redmi Note 10s 6 / 128 GB modeli. Maksimum çıkabileceğim bütçe 15k ve benim araştırıp beğendiğim özellik bakımından 3 cihaz var. Samsung Galaxy 21 FE ...
  2. RequLus

Güncelleme Sırasında Siyah Ekran

Hayırlı akşamlar. Bugün daha 1 saat öncesine kadar ekran kartının güncellemesi gelmişti . Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB modelini kullanıyorum . Gelen güncelleme 22.2.2 serisi ve kurulumu yaptıktan sonra yükleme aşamasında siyah ekran verdi. Reset attım ama AMD Software sağ tıkta gözükmüyor...
  3. RequLus

4000 TL Telefon Önerisi

Hayırlı sabahlar dostlar. 4000 TL ye kadar bütçem var. Pek oyun oynayan birisi değilim , aradığım özellikler kamera , ses , ekran ve görüntü kalitesi güzel olsun yeter benim için. Aklımda Mi 11 Lite var. Sizin de önerilerinizi alabilir miyim ? Şimdiden teşekkür ederim herkese.
  4. RequLus

2000-3000 TL Telefon Önerisi

Herkese iyi akşamlar , telefonumu yenilemek istiyorum artık zamanı geldi sayılır. Aradığım özellikleri kendime göre stereo hoparlör ve 1080p 60fps video kaydı yapan bir cihaz arıyorum. Oyun içinde öyle pek çok oynamıyorum ama olursa da LOL TFT ve Wild Rift için iyi olabilir. Önerileriniz için...
  5. RequLus

TAVSİYE EKRAN KARTI MODELLERİ

İyi akşamlar arkadaşlar. Ekran kartını yenilemek istiyorum. Bütçem 2500 lira önerebileceğiniz kartlar var mı ? Kendi düşüncem biraz karışık RX 590 , 1650 S , RX 5500 XT 8 GB modeli ile 1660 S arasında kararsız kaldım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. İşlemci : 1500x Anakart ...
  6. RequLus

2500 TL bandında alınabilecek en iyi ekran kartı

Hocam fanlar aşırı sesli çalışıyor. Sıcaklık değerleri hava şartlarına göre normal 75-76 derece ama sesten artık bıkkınlık geldi. UV ayarlamasını yaptım fan RPM hızını sıcaklık değerlerine göre ayarladım ama sonuç aynı. Sana şöyle söyleyeyim PC de LOL den ayrı oyun oynayamıyorum sakince.
  7. RequLus

2500 TL bandında alınabilecek en iyi ekran kartı

Arkadaşlar bütçem 2500 TL. Bu fiyat bandında tavsiye edebileceğiniz ekran kartı varmı ? Darboğaz sorunu yaşamak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Ryzen 5 1500x MSI B350 PC MATE Gskill Ripjaws 8+8 DDR4 3000 MHz CL15 Gigabyte Aorus ve MSI Armor RX 570 4 GB SanDisk SSD Plus 120 GB Toshiba...
  8. RequLus

Xigmatek Windpower 1264 hava soğutucu

Arkadaşlar geçen hafta oldu alalı bu ürünü bugün montajını yaptım ama bı yerde hatamı yaptım bilemedim. Kurulum kitapçığında gösterdiği gibi yaptığım halde fan aşırı sesli ve boşta 75-90 derecede çalıştırıyor. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Anakart : MSI B350 PC MATE Işlemci ...
  9. RequLus

Fanların Sesli Çalışması

Biliyorum hocam ama dediğim gibi RAM lere bindiği için. RAM ler Gskill Ripjaws 8*2 3000 Mhz CL15 . Elimde macun da yok olsa denerim ama.
  10. RequLus

Fanların Sesli Çalışması

Hocam işin ironik tarafı işlemci 3.57 Ghz de stabil olarak arka planda Knight Online ve Tarayıcı devamlı açık , işlemci sıcaklığı 44-45 derecede gidip geliyor ama fanlar sesli çalışıyor anlam veremedim.
  11. RequLus

Fanların Sesli Çalışması

tamam da hocam ses yapması hava alamamasında etki mi ediyor ?
  12. RequLus

Fanların Sesli Çalışması

Yok hocam olduğu gibi taktım. Dediğim gibi ramlare bindiği için sağa bakacağı yerde sola bakıyor.
  13. RequLus

Fanların Sesli Çalışması

Hocam 2 aya bir temizliyorum pc yi kablolarından fanlarına kadar. Sadece fanların yönü egsoz fanına dönük o da ramlere bindiği için.
  14. RequLus

Fanların Sesli Çalışması

Hayırlı Akşamlar. Sistemimde kullandığım hava soğutucunun markası Dark Freezer X94BL , işlemci Ryzen 5 1500x . Sorun şu soğutucuyu yaz aylarında aldım , 2 ay sonra soğutucunun fanları sesli çalışmaya başladı ama soğutmasında herhangi bir sıkıntı yok. Bazı oyunlarda çok çok aşırı sesli çalışıyor...
  15. RequLus

300 TL civarı tavsiye hava soğutma

1500x işlemcim için tavsiye edebileceğiniz sessiz ve serin çalışan hava soğutma varmı ?
Top Bottom