Arama sonuçları: *

1. darloch

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Glorious Model O/D gibi delikli mouse modellerini deneyimlemek istiyorum, umarım iyi bir indirim gelir.
  2. darloch

Yardım Aliexpress kargo takip yerinde 3 gündür "Item is agent warehouse." yazıyor.

Benimki 1-2 saat önce değişti. Şu an “Torba geliş kaydı yapıldı.” yazıyor.
  3. darloch

Sony, Discord ile anlaştı!

Gayet güzel bir artı bence, insanı PS5 almak için ikna eden bir sebep daha :D
  4. darloch

Yardım Aliexpress kargo takip yerinde 3 gündür "Item is agent warehouse." yazıyor.

"Item departed from origin" yazıyor şu an.
  5. darloch

Evet, oldu. Hand over to airline yazıyor.
  6. darloch

Hâlâ değişmedi, bir sorun mu var acaba?
  7. darloch

17 gün falan mı olur yani? Aliexpress’de 9 Mayıs tahmini geliş süresi yazıyor.
  8. darloch

Doğu Karadeniz’e gelirken daha mı uzun sürer?
  9. darloch

Sizde şu “Item is agent warehouse” aşaması ne zaman değişti?
  10. darloch

Peki nerelisiniz ve kaç günde elinize ulaştı?
  11. darloch

Merhaba. Aliexpress'den 7 gün önce sipariş verdiğim bir ürün 1 gün sonra kargoya verildi, sonrasında sırasıyla "Accepted by carrier, Inbound in sorting center, Outbound in sorting center, Received by line-haul, Yanwen facility - Outbound, [Origin]Item is at agent warehouse" yazıyor. 3 gündür...
  12. darloch

Dini sorguladığımda dinden uzaklaşıyormuş gibi hissediyorum

Ne kadar anlamsız olduğunu öğrenirken uzaklaşman normal, inanmak istemiyorsan inanmayabilirsin. Adı üstünde inanç. Kendi içinde yaşa gitsin.
  13. darloch

steam lego oyunu önerisi

Lego Marvel Super Heroes 2 oynayabilirsin 🤔 1617370514 Ya da Lego Worlds al beraber oynayalım 🤔
  14. darloch

SAPPHİRE RADEON RX550 MOUSE İMLECİ TAKILMA SORUNU

GÖREV YÖNETİCİSİNİ AÇIP DEĞERLERE BAKAR MISIN
Geri