Arama sonuçları: *

1. E

Acer 144 Hz 4 ms monitör alınır mı

İyi akşamlar arkadaşlar Acer ED242QRABIDPX 23.6" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü 1500 TL gibi bir bütçem var monitör almayı düşünüyorum.Bilgisyarımda hem çizim yapıyorum hem de oyun oynuyorum.144 hz monitörlere baktığım zaman 2000 TL den aşağıya bi monitör bulamadım.Letgoda bu...
  2. E

240 GB ssd önerileri

Apacerda öneren olmamıştı hiç bu markayı da araştırayım.Her markanın aslında dediğiniz gibi kronik sorunları oluyor ısınma,ani donma kasma,ömrü vs.
  3. E

240 GB ssd önerileri

Tamamdır teşekkürler.Western blue harici başka var mı iyidir dediğiniz
  4. E

240 GB ssd önerileri

Tamamdır teşekkür ederim araştırayım duruma göre sipariş veririm.Bu arada anakartım destekliyor mu bilmiyoeum ama Asus A320M-R var sata 3 destekliyor mu bilginiz var mı
  5. E

240 GB ssd önerileri

Asus prime A320M-R
  6. E

240 GB ssd önerileri

Anakartım desteklemiyor malesef 1635799043 Bu markayı pek öneren olmadı ama ne gibi + ları var acaba diğer ssdlere göre
  7. E

240 GB ssd önerileri

Arkadaşlar iyi akşamlar.1 haftadır ssd araştırıyorum birinin iyi dediği markaya diğerleri kötülemiş,kötü dedikleri markayı öven kişilerde var.Kararsız kaldım hangi marka ssd almak konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Araştırdıklarım; 1-Crucal BX500 240 Gb 2-Adata su650 3-Sandisk 4-Kingston...
  8. E

İkinci el V2.5 sistem

araştırıyorum dostum ama gtx 1050 ti olmuş 3000 TL şu zamanda orta seviye bilgisayar almak bile zor geliyor
  9. E

İkinci el V2.5 sistem

Anladım.Teşekkür ederim 1616013278 Sıfır sistem toplamak istiyorum aslında ama ekran kartı yok piyasada rx570 de yok stokta.
  10. E

İkinci el V2.5 sistem

Fiyat yüksek mi sence ? Alıcak olursam ileriye dönük bir sistem olur mu ne kadar süre götürür beni autocad gibi çizim proğramları kullanıyorum inşaat mühendisiyim.Boş vakitlerimde de Csgo-Valorant-Lol-pubg gibi oyunlar oynuyorum.
  11. E

İkinci el V2.5 sistem

Arkadaşlar 3000-4000 TL bütçem var.Letgodan ikinci el temiz sistem bakarken V2.5 sistem gördüm satan kişi zamanında kendisi itopya'dan sıfır olarak almış (donanimarşivi vesilesiyle).Sistem özellikleri...
Geri