Arama sonuçları: *

1. Ç

Monitor dahil pc tavsiyesi

Tesekkur ederim tavsiye için
  2. Ç

Monitor dahil pc tavsiyesi

Bu konu çok açılmış ama eski zamanlarda açıldığı için tekrar açma isteği duydum ben 8000 tl i510400f 16gb ram gtx 1050 ti almayı planlıyorum monitor dahil ama sizinde önerebileceğiniz sistem varmi merak ettim monitor dahil olsun lütfen ve oynadığım oyunlar minecraft, Lol, valorant... 1080p 60fps...
  3. Ç

Msi sistem mi asus sistem mi?

Tamamdir dual alirim ozaman
  4. Ç

10k biraz pahalı (kasa için 10 k pahalı) en asus sistemi alıp 144 hz asus monitor ile 10 k dan alayım en iyisi
  5. Ç

Sagolun ikinci attığınız benim alternatiflerimdendi zaten o zaman msi silip kesinlikle asusa yonelicegim herkese teşekkürler tavsiyeler için
  6. Ç

Merhaba ben bilgisayar alacağım fakat msi ve asus markası arasında kaldım hangisini almalıyım yardım ederseniz sevinirim ben asus taraftarıyım ama sizede sormak istedim Asus...
  7. Ç

Yardım Ucuzminecraft.com guvenilirmi?

Merhaba e postası değişen güzel bir minecraft hesabı lazım maks 100 tl verebilirim efsane paket almayı düşünüyorum ucuzminecraft.com dan güvenilirmidir suanda?
  8. Ç

Öneri Logitech g213 mü rampage rmk gx9 pulsar mı

O klavyeyi düşünmüştüm fakat 400 tl diye vazgeçmiştim belki zorlasam 400 TL'lik alabilirim 1616422694 Stokta yoktu ondan dolayı almayı düşünmemiştim fakat suan stok gelmiş hepsiburada hemen alayım 👍
  9. Ç

Kaçmadım burdayım 1616421945 350 maks 1616421966 350 zorlasan 400 olsun haydi
  10. Ç

Yardım İşlemcim %34 üzerine çıkmıyor ve 0.61 ghz sabit

Merhaba işlemcim 0.61 ghz sabit ve %34 üzerine çıkmıyor throttle stop indirdim ayar yapmayı denedim olmadı cihazım macbook air 2012 içinde windows 10 pro kurulu yardım ederseniz sevinirim bu arada yakın zamanda temizlik yapıldı bilgisayara sorundan dolayı fakat düzelmedi.
  11. Ç

Selamlar ben klavye alacağım fakat emin olamadım hangisini alsam diye mekanik hissi daha güzel diyorlar fakat logitech baya kaliteli marka ondan dolayı kararsız kaldım ses bakımından fazla olursa iyi olur ve uzun kullanım için hangisi iyi?
  12. Ç

Yardım Blue Switch mi Red Switch mi tavsiye gerek!

Teşekkürler cevap için benim öyle bir derdim olmadığı için blue switch tercih edeyim ozmn basarken zorlanmayacagim bir switch ise alacağım zaten (büyük ihtimalle alicagim)
  13. Ç

Tamamdir çok sağol hızlı cevabın için 1616078725 Cok sagol cevabın için 1616078743 Cok sagol hizli cevabın için 1616078771 Cok sagol hızlı cevabın için
  14. Ç

Merhaba rampage rmk gx9 pulsar almayı düşünüyorum fakat blue switchmi alsam red switch mi bilemedim benim istediğim özellikleri açıklamak gerekirse; Klavyedeki tuşa basarken zorlanmamak, daha uzun ömürlü olması, biraz fazla ses çıkarması, rahat kullanım. Bunları isterim blue switch daha...
Top Bottom