Arama sonuçları: *

1. LEATHEUSS

Laptoptan çıkan wifi adaptörü bilgisayara uyar mı

Selamlar. Laptoptan çıkma wifi adaptörümü a320m anakarta takabilir miyim? Bir de harici wi fi adaptörüm telefonumun mobil verisini görmüyor nasıl çözebilirim?
  2. LEATHEUSS

PS4 kolu F1 23te görünmüyor

Selamlar, Replika PS4 kolum var. xbox gamepassten F1 23 indirdim fakat kol görünmüyor. Fifa, ets, forza gibi oyunlarda sorunsuz çalışıyor fakat F1de ne kabloyla ne kablosuz kolu tanıtamıyorum, görünmüyor.
  3. LEATHEUSS

FC 24 DirectX Hatası Veriyor

Hocam maalesef ki o da son sürümde.
  4. LEATHEUSS

Hocam sürümüm şuan en güncel durumunda. Ama yine de aynı hatayı almaya devam ediyorum.
  5. LEATHEUSS

Selamlar ea fc24 aldım ve indirdim youtubeda olan çözümleri denediğimde ise hala bu sorunla karşılaşmaya devam ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
  6. LEATHEUSS

Razer 7.1 uygulamasını çalıştıramıyorum

Bu sefer de dosya bulunamadı doğruluğundan emin olun diyor.
  7. LEATHEUSS

Olmadı hocam bunları defalarca yaptım ama bir fayda yok.
  8. LEATHEUSS

Sürekli bu sorunu veriyor uygulama açılmıyor ne yapabilirim?
  9. LEATHEUSS

Valorant 60 fps verebilecek sistem tavsiyesi

Mantıklı olur. 2 yıl boyunca 8gb apu sistemin derdini çektim. Başkasının çekmesini istemem.
  10. LEATHEUSS

Valorant 60 fps verebilecek sistem tavsiyesi

apu sistemde 8gb ram pişmanlıktır kardeşim elindeyse eğer 16gb yap. Gerekirse 2. el al
  11. LEATHEUSS

Sistemimde kullanılacak başka hangi parçaları önerirsiniz?

teşekkür ederim muhtemelen böyle yapacağım Yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler <3
  12. LEATHEUSS

2 defa alışveriş yaptım ben sorun yaşamadım
  13. LEATHEUSS

ben bu sistemi maksimum 1.5 yıl kullanıp satacağım. O yüzden beni idare etsin yeterli tek oynadığım oyun zaten valorant yeter bence bu sistem 1620025482 500tl'ye alacağım. Zaten kendi abimden alıyorum ondan dolayı ucuz. Ekran kartı dahil olmadan 3000
  14. LEATHEUSS

tamam zaten senin attığın psuyu alacağım ama kasayı benim gönderdiğimden almamı önerir misin?
  15. LEATHEUSS

daha önce alışveriş yaptım 2 defa sorun yaşamadım
  16. LEATHEUSS

dostum işlemci ram ve anakart önerin için çok teşekkür ederim ama kasa ve psu 800tl'ye geliyor bunları neden önerdin ne özelliği var ona göre tercih edeceğim. 1620025026 veya benim seçtiğim kasayı psusuz alıp senin önerdiğin psuyu almamı önerir misin?
  17. LEATHEUSS

Kullanacağım parçaları yazacağım altına link koyacağım. Eğer aynı fiyatta daha iyi bir parça tavsiyeniz varsa söyleyiniz. Ryzen 5 1600 https://www.dfsbilgisayar.com/amd-ryzen-5-1600-3-6ghz-19mb-6cekirdekli-vga-yok-am4-65w-kutulu-fanli Gigabyte B450M...
  18. LEATHEUSS

8 gb ram yeterli olurmu

rx 550 alırsan çok da güzel olur 1030 dan çok daha iyi
  19. LEATHEUSS

Yardım Logitech g230 ped eskidi

https://urun.n11.com/diger/logitech-g35-g230-g430-uyumlu-kulaklik-yastigi-padi-sungeri-P374846180 1619089686 bir de bir şey sormak istiyorum ben de g230 aldım ama kullanım klavuzu yok bir uygulamaya bağlamam gerekli mi. Driverı var mı?
Geri