Arama sonuçları: *

1. M

FH5 Rampage V902 direksiyonu görmüyor

Arkadaşlar FH5 aldım fakat kontroller kısmına gelince direksiyon seçeneği yok ne yapmalıyım.
  2. M

ölü piksel çıkan monitör iade edilebilir mi

Hocam ben direk iade etmek istiyorum o da mümkün değilmiş zaten
  3. M

Hocam 29 Şubat’ta aldım iade etme şansım yine yok mu
  4. M

Arkadaşlar merhaba 29 Şubat‘ta 1 monitör satın aldım ve monitörde beş tane olduğunu fark ettim zaten monitör renklerini beğenmiyordum bu monitörü iade edebilir miyim
  5. M

hdd yeni birim oluşturulamıyor

arkadaşlar pc ye hdd aldım taktım sistem gördü fakat yeni birim oluştura basınca tepki vermiyor ne yapabilirim
  6. M

ViewSonic 24" VX2418C Monitör G-sync destekliyor mu

Arkadaşlar monitörüm bu G-sync destekliyor mu ?
  7. M

Yüke binince pc kapanıyor

hocam sabit soğutucuda sıkıntı yok 1708100631 RTX 3060 Ryzen 5 5500 psu ise kasayla geldi 600 w markası bitfenix
  8. M

başka ne yapabilirim
  9. M

nasıl yapacağım amd 1708100173 hocam birde yeni derken aralıkta aldım 2 ay oldu 1708100233
  10. M

hocam olabilir dün Furmark ile cpu test yaptım kapattı yine şimd iise occt ile power test yaptım yine kapattı sorun hangisinde sistem daha yeni 1708100058 hayır sistem daha yeni ve şuan boştayken 72 derece cpu
  11. M

Arkadaşlar dün CS2 indirdim ve oynamaya başladım sonra maçın ortasında PC kapandı ama sadece farenin ışıkları yanıyordu tekrar açtığımda ise görüntü gelmedi. PSU'nun düğmesini açıp kapatınca geldi. İlk olarak ekran kartından şüphelendim FurMark'tan test yaptım bir şey olmadı sonra işlemciye...
  12. M

optfine setup açılmıyor

Arkadaşlar OptiFine setupu açıyorum, açınca 1 saniyeliğine terminal açılıyor kapanıyor. Nasıl çözebilirim? ve sadece optifine değil java ile çalışan diğer setuplar da açılmıyor
  13. M

Laptop şarj girişine kablo bağlayarak şarj etme

Birazdan atacağım şuan işim çıktı malesef
  14. M

Evet adaptör prize laptopa girecek kısımda normal ucu yok kopuk normal bir kablo o ucu şarj yerine değidirerek şarj edeceğim
  15. M

Ben anlatamadım haklısınız ama laptopa giren ucu uymuyor evde de ona kablo uyduramadım 1676803303 Evet işte
  16. M

Bakın dün attığım fotodaki adaptör kullanıcam onun ucuna normal bir kablo ek yapacağım be o kablonun diğer ucundaki telleri laptopun girişine sokacağım adaptörün gerisi işte prize kablo takıp o
  17. M

Durum bu eski bir laptop kendi laptopum serviste bunu kullanmam gerek ve bu girişe kablo girecek işte
  18. M

Yani saçma ama evet adaptör var sadece bilgisayara giren kısmına kablo bsğlasam gerisi adaptör falan
Geri