Arama sonuçları: *

1. E

CS2 mi geliyorrr !!!!!

cs2'de de bağlantı kesildi
  2. E

Dolap yanlış ürün alıcıya gitmiş

hocam var mı gelişme?
  3. E

Instagram çekiliş kazandım sizce bunlara güvenilir mi??

Hayır sakın yollama parayı. Bu çok bilindik bir taktiktir. Çekilişe katılan herkese "tebrikler kazandınız" mesajı atıp gümrük parası istiyorlar.
  4. E

Temperli camlı kasa şart mı?

Ben de bilmediğimden soruyorum hocam valla İkinci el almak istiyorum ama sahibindende bilgisayar kasalarında "param güvende" hizmeti yok
  5. E

Maksimum 580 lira
  6. E

Ryzen 3 3100 işlemciye, gtx 1050 ekran kartına sahibim. İki parça da çok fazla ısınmıyor. Şuanki kullandığım kasa çok eski, yan kapağı olmadan (yani açık olarak) kullanıyorum. Yeni kasa alacağım, temperli camı olan kasa şart mı
  7. E

Ryzen 3 3100 işlemcimin kullanım değerleri normal mi?

Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi ryzen 3 3100 işlemcim var. Battlefield 1'de %90 hatta %100'e kadar CPU kullanımı gördüm. Battlefield 1 o kadar donanım isteyen bir oyun değil diye biliyorum. Sonra GTA 5'e geçtim ve sonuçlar şu şekilde; Minimum %40 kullanım Maximum %69 kullanım. Değerler normal mi?
  8. E

Bu APU sistem alınır mı?? Ryzen 5 2400g

Üstüne 1k koy hem daha performanslısını hem 0 al https://inventus.com.tr/frekanstv
  9. E

🔥İndirim Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 4,5 TL KAÇIRMA

Dostum yanlış anlama ama 1.500 TL'ye satılan key ile 50-100 liraya satılan ömürlük key'in arasında fark yok
  10. E

Yeni SSD aldım, BIOS'ta gözüküyor ama disk yönetiminde gözükmüyor

SSD ekle deyince böyle bir sekme geliyor. @Osmanhoca
  11. E

Yeni SSD ekle tuşu var. Oraya basınca yeni SSD'nin konumunu falan istiyor. Benim bahsettiğim bu değil.
  12. E

Merhaba yeni bir SSD aldım. BIOS'ta ve aygıt yöneticisinde gözüküyor ama disk yöneticisinde gözükmüyor. Yardım eder misiniz?
  13. E

Yardım Kapağı açınca sistem düzeldi gibi bakabilirmisiniz ?

Anakartın ısı sensörleri de bozulmuş olabilir
  14. E

Ana Konu [REHBER] Bitexen Borsası ile 150₺ Kazan ! (Kimlikli)

@zerolite hocam sayenizde havadan 107 lira kazandım sağolasın
  15. E

Ana Konu [REHBER] Bitexen Borsası ile 150₺ Kazan ! (Kimlikli)

60 saattir kimliğin onaylanmasını bekliyorum. Üstelik yeni kimlik yani. Bu nedir
  16. E

2 tane 120GB Sata SSD birleştirmek?

Youtube fiziksel disk birleştirme videoları ile dolup taşarken siz neye dayanarak bunu söylüyorsunuz acaba?
  17. E

2 tane 120GB Sata SSD birleştirmek?

Kolay gelsin. Şuan 120GB SSD kullanıyorum SATA olarak. Bir tane daha 120GB SSD alsam, disk birleştirme yapsam sıkıntı olur mu? Windowsun kendisinden mi birleştireyim yoksa anakarttan Raid işlemi yaparak mı?
  18. E

Görüntü yeniden oynatma FPS düşürür mü?

GeForce Experience'nin özelliği olan yeniden oynatma özelliği fps düşürür mü? GTX 1050 2GB.
  19. E

Öneri 2000 TL ye İkinci El Ekran Karti

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gtx-970-kutulu-kacmaz-acil-oyun-canavari-4gb-1039537252/detay
  20. E

Steam 35TL Oyun önerisi, GTX 1050 sistem için

Steam'den 35 TL'lik iyi bir oyun tavsiyeniz var mı? Ryzen 3 3100, 16gb ram gtx 1050 2gb
Geri