Arama sonuçları: *

• Users: cadde
  • Order by date
  1. C

Riot client kullanıcı giriş paneli gelmiyor, acil yardım

evet sorun genelmiş, bendede düzeldi, teşekkürler
  2. C

Riot client kullanıcı giriş paneli gelmiyor, acil yardım

Merhabalar, bu sabah bilgisayarı sıfırladım ve lolü tekrar yüklediğimde resimdeki gibi giriş yapma paneli gelmiyor, hali hazırda oyunu şuan kuruyor fakat kurduktan sonra da gelmiyor, çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi, teşekkürler şimdiden.
  3. C

Lol sabit dakikalar arasında fps drop sorunu

Bir önceki sürüme düşürdüm , fakat sorun hala devam ediyor
  4. C

Merhaba şuan kullandığım sürüm 22.5.2 hemen hemen 1.5 hafta önce güncellemiştim, düşürmeyi bugün denedim fakat başaramadım
  5. C

Merhabalar, lol oynarken dakika 7 veya 8 den dakika 17-18 e kadar fps drop yiyorum, bu dakikların öncesinde veya sonrasında herhangi bir problem yaşamıyorum, çözümünü bilen yada önerisi olan var mı? not: fps düşmüyor dipnot: yıllardır böyle bir durum yoktu, yeni başladı.. sistem, ryzen 5...
  6. C

Askere gideceğim bilgisayarın parçalarını nasıl muhafaza etmeliyim?

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarın son durumu ne acaba :) Atarsa $25 hepinize selamlar ..
  7. C

Askere gideceğim bilgisayarın parçalarını nasıl muhafaza etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar, önümüz de ki Salı günü bir aksilik olmazsa askere gideceğim, bilgisayarı satmayı düşünmüyorum benden başka kullanacak kimse de yok, parçaları ayırıp geri kutularına mı koyayım yoksa fişlerini çekip kasayı olduğu gibi bırakayım mı, en sağlıklı olan nedir, ne yapmalıyım...
  8. C

AMD Radeon Installer Eski Sürümler Silsem Sorun Olur mu?

Eski sürümleri silsem bir problem olur mu?
Top Bottom