Arama sonuçları: *

1. L

Logitech G203 Macro Sekmeme

Aynen öyle. Ama ben mouse me bi çare bulamadım. Çok araştırdım yapamadım. Nasıl yapicam kimse bişey demiyor 1616322551 Nasıl yapılacağını buldum arkadaşlar. Bu Linkten (https://ww w.unknowncheats.me/forum/call-of-duty-modern-warfare/394317-recoil-rapidfire-logitech-hub-gaming-software.html ///...
  2. L

Aynen öyle. Ama ben mouse me bi çare bulamadım. Çok araştırdım yapamadım. Nasıl yapicam kimse bişey demiyor
  3. L

Dediklerinizin bi önemi yok benim için. Millet 2 mermide bayarken bizi oyun hile v.s demiyor. Rank ilerledikçe bu durum böyle oluyor. Maalesef ki bende istemezdim ama durum şuan öyle. Bunun bizim değil oyunun bi çare bulması lazım. (Bahsettiğim oyun PUBG)
  4. L

50 tl lik mouse de bile varken bunda olmaması şaşırtıcı. Olmadı iade edicem zaten. Cevabınız içn teşekkürler 1616251143 Amayazılım aynıyazılım yani. Garip öyle bişey olması. Gaming software destekliyor macroları. G hub yeni diye biliyorum. Ayrıca bi videoda g102 de gaming software nin...
  5. L

Cidden yardımcı olabilcek yok mu ya?
  6. L

Onları destekliyor evet. Onda yapılan macro yu g hub a kopyalasam olucak ta hani nasıl yapıcam? :(
  7. L

Anlıyorum da orda da söyledim. SOFTWARE Yİ DESTEKLEMİYOR. UYGULAMA GÖRMÜYOR MOUSEYİ
  8. L

Yazdım bi cevap alamadım henüz
  9. L

Hayır kapatmıyor da normal masaüstündeyken yapılmıyor oyunu geçtim.
  10. L

Merhaba, G203 ü ne yaptım ne ettim macrosunu ayarlayamadım. her şey oluyor ama sekmeme olmuyor. Otomatik mouseyi aşşağı çekmiyor. Mouseyi aşşağı doğru (silahın sekmemesi için) çekmesini nasıl ayarlayabiliriz? Bu forumdan birinin screnshot attığını gördüm o ayarlamış. Sanırım software den almış...
Top Bottom