Arama sonuçları: *

1. K

ANAKART TMPIN 6 100 DERECE SORUNU

İşte insan 90 ları 103 leri görünce ister istemex panik yapıyor. işte işin garip kısmıda oyun oynarken sıcaklık düşüyor onu çözemedim. dediğiniz gibi ölçülen değer sıcaklıkda olmayabilir. 1769967048 Doğru :D
  2. K

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Tamam dediğiniz doğru olabilir. Peki corsair İcue yazılımındaki sıcaklık ile aynı değerleri veriyor. Ben buna anlam veremiyorum. o hatalı ise o zman odamı hatalı anlayamıyorum. Peki birde şunu sormak istiyorum sizce neden oyun sırasında...
  3. K

Arkadaşlar Anakartım asus rog strıx x870-a gamıng sorunum şu. Anakartı alalı daha 2 hafta oldu olmadı. Geçen gün bir şey farkettim hwmonitör'de Tmpın 2,3,4,5,6,8 diye ısı sensörleri var bunlardan tmpın 6 olan pc başlangıçta daha soğukken baktığımda 103c gördü çok saçma şekilde sonrasında pc açık...
  4. K

Corsair Sp 120 RGB Pro vs CM MF120 halo

Evet arkadaşlar kimseden bir yorum alamadım ama ben fanlarını iptal sürecini başlattım inşallah yarın geri gönderecem şu an için aklımda cool master mf120r rgb fanlar onları alabilirim fakat farklı tavsiyede bulunmak isteyenler buradan yazabilir.
  5. K

Corsair Sp 120 RGB Pro vs CM MF120 halo

Arkadaşlar şu anda hazır 2 gün önce almış olduğum corsair sp 120 rgb pro fanların devir hızını bir türlü ayarlayamıyorum aslında şöyle bios üzerinden dc ye alıp voltaj kontrollü ayarlanıyor fakat masüstündeyken sürekli 1000 rpm hızında çalışıyor bunun pwm desteği olmadığı için CM MF120 halo...
Geri