Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

F/p iş görüşmeleri için webcam

Arkadaşlar merhabalar iş görüşmelerinde kullanmak için webcam arıyorum fiyat olarak aşırıya kaçmayacak ama aldığımda tatmin edecek bir kamera istiyorum tripod ve ışıga sahibim sadece kameraya ihtiyacım var bir çok öneriye açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
  2. HuseyinBy01

100k genel kullanım pc tavsiye

işlemci olarak ryzen 9 düşünüyorum 7000 serisi olsada olur genel anlamda beyaz parçalar tercih etmeye çalışıyorum siyah beyaz karışık yapmaya çalışacam.
  3. HuseyinBy01

100k genel kullanım pc tavsiye

Arkadaşlar merhabalar bilgisayarda işim arttığı için yeni PC ye geçmeye karar verdim. Günde 8-10 saatim bilgisayarda geçiyor çok üst düzey bir sisteme ihtiyacım yok. Genelde yapay zekayı çok kullanıyorum boş zamanlarımda oyun oynuyorum. Aradığım kriterlerden biri beyaz bir sistem olması diğeri...
  4. HuseyinBy01

Iş için maks. 15k laptop

acer aspire benim işimi gayet rahat görecek türden bir laptop işim zaten ağır bir şey değil sadece reklam ve satış takip etmek için kullanacağım bir laptop olacak. öneri için teşekkürler şimdilik bunu düşünüyorum ama daha güzel tekliflere denk gelirsem onlarada bakacağım.
  5. HuseyinBy01

Iş için maks. 15k laptop

arkadaşlar merhabalar maksimum 15k bütçeye çıkacak şekilde bir laptop arıyorum evde kendi masaüstüm var ama tatile gittiğimde veya dışarı çıktığımda işimi takip edebilmek için bir laptopa ihtiyacım var bu bütçede alabileceğim ve taksit imkanı bulunan bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum...
  6. HuseyinBy01

Hangi vergileri ödemem lazım?

Arkadaşlar merhabalar aktif olarak e-ticaret yapmaktayım ve belli bir süredir bireysel satış yapıyordum artık hacmim büyüdü aylık çok büyük cirolara geldim ve artık kurumsal satış yapmaya başlayıp düzenli vergi ödemem lazım bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı birde İngiltere şirketim var...
  7. HuseyinBy01

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

İndirim kartı nasıl alabilirim bir yolu varmı eğer uyguna getirebilirsem bende almayı düşünüyorum
  8. HuseyinBy01

Spora yeni başlayan bir kişi ne yapmalı?

bende öyle dedim ama asıl kalori takibinden sonra işlevini gördüm kalori takibi biraz uğraştırabiliyor olabilir ama uygularsan gerçekten işe yaradığını göreceksin
  9. HuseyinBy01

Spora yeni başlayan bir kişi ne yapmalı?

kalori açığı vermen lazım yağ oranına göre günlük %20-30 civarına varan kalori açığı verebilirsin ben yaz başından beri 6kg yakın verdim bence dikkat edersen yağ yakmak çok kolay
  10. HuseyinBy01

Çözüldü✓ 4060 ti ve r5 5600 için bu psu uygunmudur?

gayet uygun ve yeterli olur
  11. HuseyinBy01

Gameon 27 İnç COD Lisanslı İps FHD Monitör 6000 TL !

bu fiyata FHD olduğun görünce videoyu kapattım direk
  12. HuseyinBy01

Fiyat performans kargo antlaşması

Arkadaşlar merhabalar şuan aktif olarak sürat kargo ile antlaşmam bulunuyor ama fiyatları diğer bazı firmalara göre yüksek kalıyor bundan dolayı hem biraz daha uygun fiyatlı hemde kaliteli bir firmayla antlaşma yapmak istiyorum. Aylık kargo gönderimim 1000 üzerine çıkabiliyor bu konuda bilgisi...
  13. HuseyinBy01

Cimere şikayet edildim yardım.

Tamamdır teşekkür ederim
  14. HuseyinBy01

Daha bilgilendirme yapılmadı ama kendisi şikayette bulundum diyor. Bakacam gün içerisinde şikayet gelirse dönüş yapacam ama ortada herhangi bir kanıt olmadığı için böyle bir şikayette karşı taraf hakkında haksız şikayet suçlamasında nasıl bulunuyoruz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  15. HuseyinBy01

Arkadaşlar merhabalar internet üzerinden satış yapıyorum ve bugün destek ekibine yazan biri önce TC istedi veremeyiz dedim ardından IBAN istedi onuda veremeyiz dedim ardından şirketin özel bilgilerinden istedi onları zaten veremeyiz. Ben müşteriye yasal olarak böyle şeyleri paylaşmanın yasak...
  16. HuseyinBy01

Yardım Modemin üstündeki yazıları nasıl silerim

Alkollü mendil dene evde yoksa kolonyalı mendille dene genelde böyle yazıları çıkartabiliyorlar.
  17. HuseyinBy01

Sizce alınır mı yoksa daha f/p olanları varmı

https://share.temu.com/Fh5HkwZ16lA Arkadaşlar temuda bu ürüne denk geldim ürün benim tam istediğim şekilde hem çift kollu hemde masamın derinliği fazla olmadığı için duvara monte gibi imkanı var. Aklıma takılan tek şey ürünün fazla yorumu yok ve özelliklerine göre fiyatı uygun geldi sizce...
  18. HuseyinBy01

200k bütçe ile az yakan sanayide uğraştırmayan araba önerisi

Hocam öneri için sağolun ama aile kullanımına uygun bir araç arıyorum.
  19. HuseyinBy01

200k bütçe ile az yakan sanayide uğraştırmayan araba önerisi

Evet arkadaşlar 200k bütçem var bu fiyata az yakan genel anlamda şehir içi kullanımlık bir araç alıyorum pek bir bilgim yok sizlerin önerileri benim için değerlidir şimdiden teşekkür ederim.
  20. HuseyinBy01

ChatGPT Premium Alınır mı?

Bence değer her ürün açıklaması yazarken kullanıyorum. Reklam videolarında açıklama olsun bir çok yerde işime yarıyor.
Top Bottom