Arama sonuçları: *

• Users: David
  • Order by date
  1. D

Modem arayüz şifremi unuttum

Modem arayüz şifremi değiştiriştim ve unuttum nasıl arayüze girebilirim
  2. D

Yurtdışından gelen iPhone a hattımı nasıl aktif edebilirim

Şimdi ben kendi hattımla 4 ay kullanabilir miyim direkt
  3. D

Yurtdışından gelen iPhone a hattımı nasıl aktif edebilirim

Abim yurtdışından iPhone 14 aldı ve bu cihazı ben kullanacağım benim hattımla cihazı nasıl kullanabilirim hattımı abimin üstüne alsam olur mu veya hattımı direkt taksam kaç ay kullanabilirim sorunsuz?
  4. D

E-sim e geçmek istiyorum ama yurt dışındayım

Abim yurt dışında ve hattını E-Sim e geçirmek istiyor telefonda müşteri hizmetlerini arayıp geçebilir mi veya ben gitsem abimin numarasıyla e-sim çıkartabilir miyim ? (Hat abimin üzerine)
  5. D

instagrama giremiyorum

merhabalar kullanıcı adını ve şifremi giriyorum fakat telefona sms onay kodu istiyor ama instagrama kayıtlı numaram eski numara olduğu için sms ile gelen onay kodunu giremiyorum nasıl instagrama girebilirim?
  6. D

Redmi note9s arka kamera çalışmıyor

Xiaomi redmi note 9s telefonumun arka kamerası çalışmıyor sorun neden olabilir?
  7. D

10k laptop önerileri

10k FPS ürünü laptop önerisi olan var mı?
  8. D

500 TL kulaklık önerisi

Evde ders çalıştığım için malum dışarıda gürültü oluyor 500 tl ye ses yalıtımı iyi olan kulak üstü kulaklık tavsiyesi alabilir miyim?
  9. D

Telefon şifresi açılmıyor

Telefona şifre koydum ve klavyede ı harfi yok şifreyi açamıyorum ne yapmam gerekir?
  10. D

Nvidia ekran kartı sürücüsü kendiliğinden siliniyor

Nvidia rtx 3050 ekran kartım PC den kendi kendine siliniyor servisi aradım işletim sisteminden kaynaklanıyor işletim sistemi lisansı olması gerekiyor diyor . başka neden kaynaklı olabilir veya 30 TL ye satılan lisans alsam internetten sorun geçer mi ?
  11. D

rtx 3050 ekran kartı driver nasıl güncellerim

rtx 3050 ekran kartı driverını en son sürüme nasıl güncellerim PCI\VEN_10DE&DEV_25A2&SUBSYS_13FC1043&REV_A1
  12. D

Rtx 3050 ekran kartım PC den kendi kendine siliniyor

Asus tuf f15 laptop kullanıyorum harici ekran kartı olan rtx 3050 birden PC den silinmiş Nvidia control panel e geliyorum ekran kartı algılanamadi hatası veriyor . 1 gün sonra kendiliğinden geldi ve tekrar 2 -3 gün sonra PC den Nvidia ekran kartı tekrar siliniyor
  13. D

Asus tuf modelinin fan hızı ayari uygulaması var mı

Asus tuf in da Acer nitro gibi nitro sense gibi uygulaması var mı fan hızı vs kontrolü edebileceğimiz?
  14. D

Asus tuf internete bağlanmıyor uçak modunda

Asus tuf yeni aldığım laptopa win10 kurdum ama cihaz internete bağlanmıyor asusun sitesinden driver yükledim ama driver bozuk herhalde
  15. D

Klavye tuşlarıyla kutucuğu nasıl isaretleyebiliriz

Valla çok teşekkür ederim Windows kuruyordum mousepad calismiyor çok işime yaradi
  16. D

Tab ile üstüne geliyorum enter a basıyorum ama isaretlemiyor
  17. D

Klavye tuşlarıyla kutucuğu nasıl isaretleyebiliriz mousepad calismiyor
  18. D

Yeni laptopa Windows kuracağım mousepad calismiyor

Laptopa win 10 kuracağım fakat mousepad calismiyor kutucuğa tik atmam lazım klavyede nasıl atilir
  19. D

Laptop sürücüleri nasıl yukleriz

Asus tuf f15 laptopum var sürücüleri nereden yükleyebilirim
  20. D

14k gaming laptop önerisi

14k ya hangi gaming laptop alınır?
Geri