Abim yurtdışından iPhone 14 aldı ve bu cihazı ben kullanacağım benim hattımla cihazı nasıl kullanabilirim hattımı abimin üstüne alsam olur mu veya hattımı direkt taksam kaç ay kullanabilirim sorunsuz?
Abim yurt dışında ve hattını E-Sim e geçirmek istiyor telefonda müşteri hizmetlerini arayıp geçebilir mi veya ben gitsem abimin numarasıyla e-sim çıkartabilir miyim ? (Hat abimin üzerine)
merhabalar kullanıcı adını ve şifremi giriyorum fakat telefona sms onay kodu istiyor ama instagrama kayıtlı numaram eski numara olduğu için sms ile gelen onay kodunu giremiyorum nasıl instagrama girebilirim?
Nvidia rtx 3050 ekran kartım PC den kendi kendine siliniyor servisi aradım işletim sisteminden kaynaklanıyor işletim sistemi lisansı olması gerekiyor diyor . başka neden kaynaklı olabilir veya 30 TL ye satılan lisans alsam internetten sorun geçer mi ?
Asus tuf f15 laptop kullanıyorum harici ekran kartı olan rtx 3050 birden PC den silinmiş Nvidia control panel e geliyorum ekran kartı algılanamadi hatası veriyor . 1 gün sonra kendiliğinden geldi ve tekrar 2 -3 gün sonra PC den Nvidia ekran kartı tekrar siliniyor