Arama sonuçları: *

1. P

Virus hala var mı Bilmiyorum :(

Bunların hepsini denediyseniz sıkıntı yok. FPS düşüşü pek çok nedenden kaynaklı olabilir.
  2. P

Virus hala var mı Bilmiyorum :(

Öncelikle her şeye format atılmaz bunu öğrenin. Pire için deve yakmanıza gerek yok. Kaspersky Virus Removal Tool Malwarebytes EmsiSoft Emergency Kit Hitman.Pro Bu programlarla tam tarama yapın. FPS düşüşü zararlıyla ilgili olmayabilir. Format ATMAYIN. FORMATLA GEÇMEYEN ZARARLILAR DA VAR, HER...
  3. P

Virüs programı önerisi?

Ücretli mi arıyorsunuz ücretsiz mi?
  4. P

Çözüldü✓ Formata rağmen geçmeyen "virüs"

Rkill ile zararlıyı durdurun, yüklü A-V ile tam tarama yapın.
  5. P

BİTDEFENDER Mİ ? KASPERSKY MI ?

Bitdefender'in kaynak tüketimi daha fazla, ikisi de güçlü yazılımlar. Sistem kötüyse Kaspersky.
  6. P

VirTool:Win32/DefenderTamperingRestore virüsü

Kaldır -> Eylemleri Başlat yapın.
  7. P

12K Bütçeye Gaming Laptop

Peki taksit imkanı var mı? :D
  8. P

Yurtdışından getirme imkanım yok, taksitle alacağım.
  9. P

Edit: bütçe 13K max pardon. 1618700185 Hocam 3060 olan nasıl? Bir arkadaşım Lenovo pişmanlıktır diyor :D.
  10. P

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-tracer-7tn-02-intel-core-i7-10750h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-hbcv000001j5so RTX 3060 Max-Q var, kasası MSI üretimiymiş. Eksa Bilişim' e bağlı...
  11. P

2GB RAM Sisteme Windows 8.1 vs 10 LTSC

Windows 7' ye geçecğim, Emoji desteği yok fakat bunu sağlayabiliyor muyuz? Belirli başlı emojiler var 7' de.
  12. P

2GB RAM Sisteme Windows 8.1 vs 10 LTSC

Kullandığım sistem: Windows 8.1 Single Language x64 AMD Athlon II X2 245 2C/2T 2.90GHz 2GB DDR2 800MHz 1x2 CL9 Zotac GeForce 9500GT 1GB DDR2 Toshiba DT01ACA050 SCSI HDD 7200RPM Bu sistemde hangisini kurmalıyım? Yoksa 8.1' de kalayım mı? Veya Dual Boot yapabilir miyim? Node.JS vs. kullanıyorum...
  13. P

izoly beni şaşırttı !

Bomb has planted. İlk Intel Core i9 işlemciler 7.Nesilde geldi i9-7980XE ile sonra i9-8950HK mobil işlemci (8.nesildeki tek i9 mobilde) sonrası günümüz :)
  14. P

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

Windows Vista SP2, kutusu var. Aldığım güne bela okuyorum. (Windows 8.1 şu an.)
  15. P

Ücretsiz Antivirüs Önerebilir misiniz ?

Kaspersky SCF, Bitdefender Free bakabilirsin.
  16. P

En iyi bedava antivirüs

Aradığım yorum. MBAM ne zamandan beri AV?
  17. P

Technopat VS Donanım Arşivi

2 forumunda güvenlik bölümünde ÇÖP olduğunu söylemek mümkün. Onun haricinde Technopat tek atar.
  18. P

Bilgisayrımda hangi virus programını kullanmalıyım

Gerçek-zamanlı koruması kötü. Test Antivirus-Programme - Windows 10 - Dezember 2020 | AV-TEST (av-test.org)
  19. P

İP ÇALINDI NE YAPMALIYIM ?

IP ile o yapılmaz. Saçmalamayın IP adresi bulununca format aşırı saçma. Kaldı ki IP adreslerinin %90' ı dinamik yani her aç-kapa değişiyor tabii Statik IP satın almadıysanız. Büyütmeyin bunu IP adresimi paylaşabilirim istersem burda ve en fazla bulunduğum şehiri öğrenir.
  20. P

Bilgisayrımda hangi virus programını kullanmalıyım

O antivirüs değil antimalware.
Geri