Arama sonuçları: *

1. SpectraPhantom

Yardım Gamenote H2002D mikrofonun sesini algılamıyor

Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi yeni aldığım Gamenote H2002D kulaklık mikrofon sesini Windows algılamıyor. Ses kaydı yaptığımda, kulaklık alüminyum olduğu içi ona hafif vurduğum zaman sesi alıyor. Ama kendim konuştuğum zaman ses gitmiyor. Sorun mikrofonda mı diye, telefondan...
  2. SpectraPhantom

Yardım GameNote H2002D Alınır mı ?

Arkadaşlar maksimum 310 TL'lik bir bütçem var. Sizce bu kulaklık alınır mı ?
  3. SpectraPhantom

Yardım Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkür ederim. James Donkey 712 alınır mı sizce ? Bir de yazı da bahsetmeyi unutmuşum, 7.1 ses desteği olan bildiğiniz var mı ?
  4. SpectraPhantom

Yardım Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Arkadaşlar, 0-300 TL arası oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz ? Teşekkür Ederim.
  5. SpectraPhantom

JBL 500 Kulaklık sol taraftan ses gelmiyor!!

Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır kullandığım JBL 500 kulaklıktan dün sol taraftan ses gelmediğini fark ettim. Konu ile ilgili araştırma yaptım, internete JBL 500bt modeli için içerik vardı. Risk alarak, bu modeline yapılanları benzerini yaptım, içini açarak. Ama sonuç olarak, işe yaramadı...
  6. SpectraPhantom

Yardım Acer Monitör VRB Ms sorunu.

Merhaba arkadaşlar, Acer VG220Q modeli Monitör var. Bu Monitör VRB ile 1 ms alıyor, ama sorun şu ki VRB kapalı iken kaç ms aldığını bilmiyorum. Artı olarak VRB gözü çok fazla yoruyor ve parlaklığı çok fazla kısıyor. Ms değerini öğrenebileceğim bir yer var mı ? Ve VRB kullanırken göz yormasını...
Top Bottom