Arama sonuçları: *

1. A

İzoly hades alınır mı

:) valla kardeşim benimde 22.000 tl lik pc olsa bende 4000 tl lik izoly i beğenmem o ne öyle yavrusu gibi hor görmeyin :D
  2. A

İzoly hades alınır mı

çünkü kullanmıyorsun benimde çok ön yargım vardı sonrA fikrim değişince işte 100 kişi böyle üstüne gelir çünkü kabullenemiyorsunuz.daha da uzatmaya gerek yok siz bildiğinizle bende kullandığımla kalayım dedğim gibi bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım ama yarın bir gün dedğiniz gibi bir sorun...
  3. A

İzoly hades alınır mı

kardeşim senin niye bu kadar zoruna gitti benim kullandığım pcyi beden daha mı iyi biliyorsun hakaret edecek ne var herkes fikrini beyan ediyor burada hayırdır.
  4. A

İzoly hades alınır mı

ben memnunum arkadaşlar sizi bilmem ben aldım bana yetiyor bi sıkıntı da yaşamadım çok şükür.herkesin bir fikri var bana göre iyi size göre kötü demek.
  5. A

İzoly hades alınır mı

o zamn 5000-6000 lik modellere bak derim bende sana
  6. A

İzoly hades alınır mı

yorumlara bakıyorum da kimisi işlemcisi kötü kimisi işlemcisi iyi sistemi kötü gib yorumlar yazılmış. size son baktığım üründen bahsetmek isterim. işlemci kötü diyen arkadaşlar 2020 nin son çeyreğinde çıkan 10.nesil bir i3 işlemci kötü yani sisteme bakacak olursak msi h410m-a pro bir anakart...
Top Bottom