Arama sonuçları: *

1. M

Google Da Arkada video izlerken flash yapıyor

ben googleda video izlemek istiyorum arkada veya dinlemek istiyorum atıyorum CS GO yu açtım Adamların atacağı flashı ben googledaki video yüzünden yiyorum :D Nasıl Düzeltebilirim???
  2. M

i5 7500T İşlemcisi İyimi?

1 Yıl Önce gibi bir zaman önce i5 7500T aldım Şu ana kadar hiç sıkıntı çekmedim Fakat sizlere sormak istedim i5 7500T işlemcisi iyi midir??
  3. M

Fan mı sıvı soğutma mı

güzel ama sesli çalışabilir öyle bir sıkıntı var Masterliquid serisini fazla bilmiyorum
  4. M

Bu laptop alınır mı??

hocam onu masaüstü toplasanız daha ucuz bir fiyata toplayabilirsiniz ama Laptop almak istiyorsanız ideal
  5. M

Fan mı sıvı soğutma mı

hocam sıvı soğutma tercih ederim ama 500 TL gibi bir fiyata değil Eğer Soğuk çalışmasını istiyorsanuz 1500 1000 TL civarı para vermeniz gerekiyor Ama Fanlarda güzel ve soğuk
  6. M

Googledan Çıktığımda Siyah Ekran Kalıyor

Mesela googleı kenara alıp discordu açıyorum açıkcası çok gıcık olduğum bir şey discordu açtığımda youtubeda video izlerken çıkınca siyah ekranda kalıyor ancak tıklayınca düzeliyor 1616917010 Lütfen yardım edin
  7. M

Corsair Spec Delta Rgb Nasıl Yapabilirim?

Benim anakartım rgb desteklemiyor fakat forumlarda gezerken içindeki kontrolcüden değişebileceğini söylüyorlar Anakart zorunlu değilmiş doğrumudur ?
  8. M

Corsair Spec Delta Kasasına Sıvı Soğutma Takılırmı?

Çok teşekkürler 1616531692 hocam Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 bu sıvı soğutma alınır mı?
  9. M

Corsair Spec Delta Kasasına Sıvı Soğutma Takılırmı?

Ben bir kaç ay önce Spec Delta rgb kasasını aldım Sıvı Soğutma almayı düşünüyorum. (sıvı soğutma önerirseniz sevinirim) Herkesde baktığım modeli egsoz fanı olmayan bir yere takıyor bende bunu sormak istedim. 1616531195 Bütçe 600 TL Yanlışlıkla tıkladım
Top Bottom