Arama sonuçları: *

1. L

Kayıt Defteri Dosyaları ve Teknik Sorunlar

Aşağıda bıraktığım dosyada format atıldıktan sonra bulduğum kayıt defterinin çıktısı var ve bu ne anlama geliyor öğrenmek istiyorum ama ilk öncelikle soruna geleyim. Arkadaşlar benim bilgisayarım oyunlardayken durduk yere oyundan atıyor ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıp duruyordum ve bu çok...
  2. L

Oyunlarda aniden oyundan atma sorunu

Arkadaşlar excalibur g770 laptopunu kullanıyorum işlemci i5 9300h gtx 1050 3gb son zamanlarda rainbow six siege,lol,valorant gibi oyunlarda aniden oyundan atmaya başladı ve bazen ekranda "ekran kartı sürücüsü çöktü, ekran kartı çıkarıldı" tarzı şeylerle karşılaştım çözümü nedir ?
  3. L

511.79 nvidia driver

direkt link atar mısın bulamadım da anlamadım yani
  4. L

511.79 nvidia driver

arkadaşlar ben 511.79 a geçtim çünkü benim sürümüm eski kalmıştı ama oyunlarda falan sürekli ekran kartı sürücüsü çöktü mesajını alıyorum ve oyundan atıyor acil yardım
  5. L

İnstagram fotoğraf kalitesi sorunu

Arkadaşlae ben instagramsan story atıyorum story yi düzenlerken foto gayet net ama atınca fotoğraf kalitesi düşüyor ve eğer şarkının sözlerini de koymuşsam şarkının sözleri hafif kasıyor telefonum samsung a52
  6. L

Bir İndirim Olayı Fifa 2021

Arkadaşlar steamde nfs heat + forza horizon 4 ve battlefield bundle paketini alacaktım sonra bf almaktan vazgeçtim farklı bir oyun arıyordum ki fifa 21 135 tl ye düşene kadar sizce fifa 21 alınır mı ?
  7. L

200 TL'ye Hangi Oyunu alabilirim?

arkadaşlar bu aradac cyberprunk 2077 130 tl ye düşüyor acaba battlefield ın paketi yerine onu mu alsam battlefieldın paketinde bu arada battlefield 1 battlefield 4 battlefield 5 var ne dersiniz ? sistem özellikleirm gtx 1050 3gb i5 9300h 16gb 2666mhz ram 480 gb ssd var
  8. L

200 TL'ye Hangi Oyunu alabilirim?

arkadaşlar ben battlefield ın 1000 tl den 200 tl ye düşmüş paketini + need for speed heat o da 500 den 125 e düştü bir de forza horizon 4 alacaktım ama battlefield yerine daha güzel bir oyun var mı 200 tl ye onu merak ettim o yüzden 200 tl ye sağlam oyun yani sürekli oynayabileceğim sıkmayan bir...
  9. L

Need For Speed Forza Mevzusu

o zaman nfs heat + forza alıyorum teşekkürler :)
  10. L

Need For Speed Forza Mevzusu

Arkadaşlar ben nfs heat almayı düşünüyordum sonra hikaye kötü sürükleyici falan değil dediler 120 tl ken alayım demiştim yanında da forza alacaktım sizce nfs heat + nfs payback mi alayım yoksa forza + nfs heat mi alayım ben açık dünya ve hikayeli daha çok sevdiğim için forzayı sadece arkım için...
  11. L

Watch Dogs Legion Assassins Creed Valhalla Battlefield 1 Alma Kararsızlığım

Arkadaşlar şimdi 70 tl ye battlefield 1 230 tl ye de watch dogs legion+ assassins creed valhalla olan bir paket alacağım ama sistem özelliklerim kaldırır mı bilmiyorum ama şöyle düşünüyorum zaten pc alma ihtimali var ve bir yatırım amaçlı da güzel olabilir diye düşünüyorum sistem özelliklerim...
  12. L

PS3 KOLUNU PC YE BAĞLAMA

ya peki ps4 kolu bağlamış bir tane sevdiğim youtuber ismini vermeyeyim şimdi de ps4 kolunda öyle gözüküyor da ps3 kolunda niye öyle gözükmüyor program kullanarak bağladığım için mi ?
  13. L

PS3 KOLUNU PC YE BAĞLAMA

nba sadece
  14. L

PS3 KOLUNU PC YE BAĞLAMA

arkadaşlar ps3 kolumu pc ye bağladım ve sağlam bir şekilde çalışıyor fakat ps3 kolunun çalışması için bir program yüklemiştim o program xbox controller olarak gösterdiği için oyunda x yerine a falan gösteriyor kısacası xbox tuşlarının görüntüsü ve onu nasıl ps3 yani playstation görüntüsüne nasıl...
  15. L

Gereğinden fazla ısınma

zaten yaz tatilinde kasalı bir pc toplamayı düşünüyorum bu arada daha az ısınması için önerebileceğin bir şey var mıdır ?
  16. L

Gereğinden fazla ısınma

Arkadaşlar benim g770 adlı excalibur bir oyuncu laptobum var aldığımızda neredeyse pek ısınmıyordu ama sonradan gereğinden fazla ısınmaya başladı ve garantiye gönderdik işlemci neredeyse 90 derece oluyordu ve neden böyle olduğunu bilmiyordum garantiye gönderdik işlemci macunu fanlarını...
Geri