Arama sonuçları: *

1. B

Yazdığım kodu çalıştıran adım yardım lütfen

Artık bı yardımcı olsanız alın kodlar
  2. B

Gözüküyor fotolara tıkla
  3. B

Arkadaşlar aşağıda kodları ve hataları veriyorum düzeltmede yardımcı olunuz bide kodları nasıl calistiracagim
  4. B

AMD Ryzen 5500x darboğaz yaparmı

AMD Ryzen 5 5500 x ekran kartı almayı düşünüyorum MSI rtx 3050 ventus 2X 8 GB ekran kartı darboğaz yaparmı
  5. B

Python kullanırken PC çöküyor

Merhaba beyler ben Python ile uğraşıyorum son günlerde Python kodu çalıştırınca çökmeye başladı visual studio ve idle de denedim durum aynı kodu çalıştırıyorum bir süre kastiktan sonra PC donuyor Python 3.10.5 kullanıyorum PC i3 3.10ghz 4 GB ram
  6. B

Düşük sistem video çekme

bir şey soracağım videoyu 1920 1080 mi kaydetmeliyim yoksa PC boyutum 1600 900 e göre mi
  7. B

Düşük sistem video çekme

Merhaba düşük sisteme sahibim oyun videosu çekiyorum D3DGEAR ile ama kasmasa bile video çok kaliteli olmuyor Bana FPS fazla düşürmeyecek ama net video cekmemi sağlayacak program yazılım vesaire önerebilir misiniz ? Sistem:: İ3 3.20 GHz 4Gb ram AMD Radeon 5670hd
  8. B

acil yardım internet pahalı performans az

Kabloyla bağlıyım
  9. B

acil yardım internet pahalı performans az

arkadaşlar 100mbps internetim var speedtest.net sonuçlarım ping 20 down 9 up 0.5 neden böyle internet türktelekom konya akşehirde oturuyorum fiber altyapı
  10. B

C: diski dolu, PC'de 0 Bayt Gözüküyor ve İçindeki Uygulamalar Açılmıyor

windows tuşu + r tşuş yap sonra oraya %temp% yaz orda çıkan bütün dosyaları sil sonra temp yaz yine çıkan dosyaların hepsini sil bide c diskinde dosyalara gir önceden yükleyip sildiğin oyunlarla ilgili dosyalar olcak onlarıda sil garanti 20-30 gb boşalır hatta daha fazla tabi yakın zaman format...
  11. B

apu sistem önerisi 3500 tl bütçe

3.5 k ya apu sistem toplarmısınız sonradan ekran kartı alabilirim ekran kartsız medium grafikler 1080p 200 fps alabilirsem valorantda güzel olur bide sonradan rx550 4gb almayı düşünüyorum fps artışı olurmu
  12. B

etherium hakkında bilgi lazım

ee nasıl kullanılcak o eth sadece alıp satmak içinmi
  13. B

nasıl satıcam nereye satıcam başkası niye alsın
  14. B

beyler bir kaç sorum var 1- Etherium kazdıktan sonra etherium elde ettik diyelim 1 etherium var bunu nasıl kullancam parasınımı alıyoruz 2- Etherium a 10 k parayla girsem ne kadar kazanç sağlarım 3 - etherium için işlemci ram ana kart hangi seviyelerde olması lazım
  15. B

Sapphire AMD Radeon RX 550 Pulse Alınır mı?

2-2.5 k ya alabileceğim ekran kartı söyler misin
  16. B

Sapphire AMD Radeon RX 550 Pulse Alınır mı?

https://m.n11.com/urun/sapphire-amd-radeon-rx-550-pulse-11268-01-20g-4-gb-128-bit-gddr5-ekran-karti-235507?magaza=dijibazaar&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwpdqDBhCSARIsAEUJ0hMBjytUq9mEuEd7pYWCy8LFirFa7MyCPxrhz0yqa8t3NtgviqpsZuAaAgNMEALw_wcB Bu ekran kartı alınır mi performans i 1050 ti dan daha...
  17. B

HWİD nerden bulacam ?

craftrise oynamıyorum ztn HWID lazım sonuçta ve nasıl öğrencem bilmiyorum
  18. B

HWİD nerden bulacam ?

NERDEN BULACAM ?
  19. B

HWİD nerden bulacam ?

minecraft için hile kullanacam hwıd istiyor
  20. B

HWİD nerden bulacam ?

hyr alakası yok ama bir iş için hwıd lazım ve bulamadım