Arama sonuçları: *

1. Rymoth

❌İndirim Bitti! 🔥HyperX Alpha Kablosuz 🔥4.422,00TL🔥

Hocam thx ile deneme şansım olmadı ama dediğiniz gibi daha iyi olması muhtemel fakat dolar bazlı olduğu için fiyatı çok yüksekti (halen yüksekmiş) :( evet hocam bende bu pedin siyah olanını aldım daha gelmedi ama yorumları güzel uyumlu olacağını düşünüyorum.
  2. Rymoth

Hocam ben şu şekilde dolby access üzerinden kendime göre bir eq ayarı yaptım sizde kendiniz deneyerek güzel bir ayar yakalayabilirsiniz. Ayrıca dolby olmadan bence de pek yeterli değil ama aynı durum barracuda x içinde geçerli bence dolby ayrı bir seviye katıyor gerçekten. Ben mikrofon dışında...
  3. Rymoth

Hocam Barracuda x ten geçtim bende, Mercury modeli vardı 1. olarak kesinlikle düz siyah tercih edilmesi gereken bir kulaklık diyelim çünkü pedleri ne yaparsanız yapın eninde sonunda lekeleniyor ve acayip toz tutuyor kulaklık 2. si menteşe çatlağı oluyor kronik, kafam büyük değil ve hiçbir darbe...
  4. Rymoth

kral barracuda x ten kurtul bence şuan ben iadesi ile uğraşıyorum kronik menteşe çatlağı ve ses tekerleği sorunu var beyaz renginde ise pedlerin lekelenmesi de cabası cloud 3 ten iyi demişler hocam diğer bilgi sahibi arkadaşlar hocam peki buna kumaş pad bulabilir miyiz ya deri pad çok...
  5. Rymoth

Hocam valla bende konuda ki ürünu aldım ikimize de hayırlı olsun :) Tek eksisi benim gözümde deri pad olması. Kumaş pad bulabilir miyiz dostlar bu kulaklığa uyumlu ?
  6. Rymoth

Evet hocam bende bulamadım ya
  7. Rymoth

hocam aynı soruları bende soruyorum ne diyorsunuz ona göre sipariş geçelim
  8. Rymoth

hocam ben anlayamdım yanıtınızı bende nova 5 alıcaktım birkaç güne fakat bu daha iyiyse daha ucuza bunu almak mantıklı tabii ki bir tek can sıkan deri pad olması :(
  9. Rymoth

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Aynısını 2 gün önce yaşadım dostlar müşteri hizmetleri oto cevap vermekten iyice mal olduğu için bir türlü derdimi anlatamadım. Bunu aşmanın bir yolu yok sistem buga giriyor büyük ihtimalle ve indirim sürem de bitti benim. Şansa kadere Wraith sitesinde Fantech Eos Pro stoğu buldum dün...
  10. Rymoth

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Teşekkür ederim hocam cevabınız için 1 2 güne bitmezse alırım :)
  11. Rymoth

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

auladan geçmeye değer mi dostlar ona göre aulayı elden çıkarıp geçme ihtimalim var artı olarak üste de 2000 eklicem
  12. Rymoth

bu vergi muhabbeti gelmeden alsak sonrasında sorun olur mu bir sepet yaptım 1000 liraya çünkü
  13. Rymoth

dostlar bende machenike g5 pro var sizce buna geçilir mi ? ayrıca bu kol 1000 hz mi ?
  14. Rymoth

❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

o zaman sipariş geçicem hocam da son bir sorum olacak delikli yapının verdiği bir dezavantaj var mı aşırı toz vs gibi ?
  15. Rymoth

hocam bende düz a950 pro 4k var sizce magnezyuma geçmeye değer mi ?
  16. Rymoth

Dostlar siteyi bir yurt dışı alışveriş sitesi olarak varsayıp alıp. Anlatılanlara göre garanti olsa dahi değişim tamir vs yapmıyorlarmış ama ürün geliyor şahsen 2 ürün almştım.
  17. Rymoth

🔥İndirim Razer Cobra Pro 1874 TL

hocalarım şimdi bu mouse kutudan çıktığı hali ile 1000hz mi yoksa 4000 hz kullanabiliyor muyuz (ekstra dock/dongle almadan) ?
  18. Rymoth

🔥İndirim TEMU AJAZZ 159 APEX TEKRAR STOĞA GİRDİ

hocam %20 kuponla sepet tutarını geçmiyor
  19. Rymoth

aynı siparişte 2 apex alınca sorun olur mu arkadaşlar peki
  20. Rymoth

hocam peki 2 adet aynı siparişte alsam geçer mi gümrükten
Top Bottom