Arama sonuçları: *

1. Rymoth

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

beyler site nasıl çöktü herkes mi döner bekliyor puauıfıgbasyuıgvdbyaeufg
  2. Rymoth

❌İndirim Bitti! GamePower Radus PAW3311 Mouse 699₺!

Beyaz renginde indirim var mıydı ?
  3. Rymoth

🔥İndirim Qcy T32 Ailybuds Clear ENC 4 Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık(Beyaz)399TL

bu fiyata başka rakibi var mı hocam idareten bir kulaklık alayım diyorum da daha iyisi var mı sizce ?
  4. Rymoth

🔥İndirim ULUGAMES 2.ÜRÜNE %70 %90 1 ALANA 1 BEDAVA PATRON ÇILDIRMIŞŞŞŞ KOŞŞŞŞŞ

Bende kararsız kaldım hocam ya, yarını beklicem sanırım.
  5. Rymoth

🔥İndirim ULUGAMES 2.ÜRÜNE %70 %90 1 ALANA 1 BEDAVA PATRON ÇILDIRMIŞŞŞŞ KOŞŞŞŞŞ

E-Yooso X-44 alınır mı beyler 2 tanesi kargo dahil 1750 tl oluyor. Elimde bir adet klavye var fazladan gelen 1 mouse onunla kombo yapıp satarım diğerini de kullanırım diye düşündüm
  6. Rymoth

🔥İndirim F/P Mekanik MageGee Klavye İndirimleri

Yandex kodu ne hocam ben yapamadım
  7. Rymoth

🔥İndirim Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

beyler site çüktü yavaş olun az :D
  8. Rymoth

Lcd Ekranlı Beyaz kasa 5.599TL !!!

çok memnun olurum hocam, dediğiniz gibi ekran almaya kalsak sadece bu fiyatlara denk geliyor en azından kasayı başka şekilde değerlendirip uygun fiyata ekran almış olurum :)
  9. Rymoth

Lcd Ekranlı Beyaz kasa 5.599TL !!!

hocam ekran çıkartılıp başka kasaya takılabiliyor mu ? foto varsa atma şansınız var mı acaba rica etsem
  10. Rymoth

🔥İndirim Toshiba 65” 4K UHD TV 🔥 19.999₺ (Visa Özel)

Dostlar tartışmaya gerek yok öncelikle konulara açıklık getireyim, Vestel yetkili servisi atölyesinde tv teknisyeni olarak çalışıyorum. @İsimbulamajim hocamın dediği doğru toshiba televizyonlar vestel üretimi ve panel kalitesi olarak çok iyi değiller. Fakat şasesi, besleme kartı vs. fiyatına...
  11. Rymoth

❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

tamam hocam diğer arkadaşta önermedi almadım şuanlık ama kendimde 1 tb kingston renegade var geçsem mi diye düşünmüyor değilim :) not: dram yokmuş geçmem herhalde
  12. Rymoth

❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

al sata gider mi sizce ?
  13. Rymoth

🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

Valla başta kaçırdım diye üzülmüştüm ama bu yorumlardan sonra varmış bir hayır dedim. Bu mouse satışa çıkmadan kısa süre önce Fevell Z1 SE aldım yedek amaçlı büyük ihtimalle konudaki mousetan çok daha başarılı bir ürün. (fevell mouse'u ben çok beğendim)
  14. Rymoth

❌İndirim Bitti! Machenike G5 Pro Max Play Edition - 2099 TL (Dip Fiyat) 🔥

Easysmx x10 dan geçmeye değer mi hocam sizce ?
  15. Rymoth

🔥İndirim Rajintek Cratos 850W PSU 4.649 TL

Dostlar fiyat 300 lira daha düşmüş bilginiz olsun
  16. Rymoth

ATTACK SHARK X66 Alınır mı ?

Hocam haklısınız ama ben çok fazla fonksiyonel tuşları kullanan biri değilim. Bu klavye boyut olarak bana yetecektir fakat kalite konusu ben üze i acaba ? Aula F75 kıvamında ise bana yeterli gelecektir.
  17. Rymoth

Hocam elimde f75 var çok fark var mıdır ya boyut sebebiyle geçmek istiyordum ama.
  18. Rymoth

https://www.trendyol.com/attack-shark/x66-strawberry-switch-rgb-mekanik-kablosuz-oyun-klavyesi-driverli-60-gaming-keyboard-p-969090951 Linkte olan "Attack Shark X66" klavyeyi almak istiyorum. Knob olması ve boyutu hoşuma gitti. Sizce bu bütçe de başka alternatif var mıdır ? Ya da bu klavye...
  19. Rymoth

1500-2000 TL Arası Mouse Önerisi

Hocam bu bütçede McHose A5 Ultra öneriyorlar fakat ben Fantech Helios 2 aldım ona da bakabilirsiniz 1900 lira wraith üstünde
Geri