Arama sonuçları: *

1. G

Pc yi komple söktüm geri taktım açılmadı

Tüm bileşenleri söktüm geri taktım ama hiçbirşekilde psu güç vermiyor en basitinde fanlar psuya bağlı direk onlar bile çalışmıyor hafif bir elektrik sesi geliyor ama sorun nedir
  2. G

Yardım Sıvı soğutucu rgbsi yanmıyor

Bugün vatandan avmde geri götüreceğim iade edeceğim Ayrı ayrı denedim olmadı Çok enterasan bende çözemedim
  3. G

denedim onları ama şimdi kabloları takarken ısık geldi gitti biraz ugrastım temeassızlık var gibi kabloları birbirine sürtünce saliselik ışık geliyor gidiyor
  4. G

Soğutuyor fanlar çalışıyor ama rgb yok 1750983114 Son kez senin için elden geçiricem
  5. G

Anakartın kendi rgbsi var o çalışıyor 1750982701
  6. G

Msi uygulaması direk soğutucuyu görmüyor 1750981936 Ya anakart bozuk yada soğutucu
  7. G

Evet aynen bu şekilde ama rgb yanmıyor ürün bozuk olabilir
  8. G

Hayır etmedim deneyeyim bi
  9. G

Bu sırayı nasıl öğrenicem ki
  10. G

yönlerinden kastın ne tersi düzü yok ki kablonun
  11. G

Mavi Ekran Win11 e geçtiğimde ekran gidip geliyor

Bende buna benzer bir şey yaşamıştım çözümü direk win10 a geçmekle yaptım win11 hâlâ düzgün çalışamıyor
  12. G

2 side 3 pin di 4 pin yok Fanlar rgb Fanlarda bir dişi bir erkek olmak üzere 2 kablo var hepsini birbiri ile bağladım ve son kalan dişi kabloyu anakarta taktım
  13. G

HANGI KABLO NEREYE TAKILMASI LAZIM

Selam hayırlı olsun öncelikle, Masaüstü bilgisayarlarda usb tipi klavye mouse kulaklık kabloları doğrudan anakarta takılır yani kasanın arkasının sol üstüne hdmi kabloları ise ekran kartına bağlanır
  14. G

Düzelttim mesajı
  15. G

Fandan gelen kablo 3 pin keza anakartdakide 3 pin anakartda rainbow diye yazıyor ama taktığımda ışık yok
  16. G

Klavyede sorun var space-1-d tuşlarına basınca garip şeyler oluyor lütfen yardım

Bilgisyarın klavye seceneklerine girip ordan Tekrar qwert ayarını secmen gerekebilir
  17. G

Bilgisayar açılmıyor

Ssdyi formatlamayı deneyebilirsin güç kaynağından kaynaklı da olabilir
  18. G

Android oyun club virüslümü

Ben eskiden çok oyun indirdim herhangi bir kötü yazılımla karşılaşmadım
  19. G

4K bandında sıvı soğutma önerisi?

Rampageler var 360 mm 4 bin civarı sadece onlara bakabilirsin
  20. G

Anakartım Msi mag b550 gaming plus Yeni sıvı soğutucu aldım Mag core luquid v2 taktım bütün kabloları anakartdaki rainbow yazan 3 pinlik yerede taktım rgbsi yanmıyor
Geri