Arama sonuçları: *

1. Snakecharmer

RX 6600 Ekran kartı bu siteden alınır mı?

Selamlar, benim alıverişim oldu bu siteden. Çok da memnun kaldım. Bildiğimiz sistem, ödeme yapıyorsunuz, satıcıya aktarılmıyor, ürün elinize ulaştığında problem yoksa 48 saat sonra ödeme satıcıya geçiyor. Bu arada üründe sorun varsa iade talebinde bulunuyorsunuz vs.
  2. Snakecharmer

Yardım CS GO drop sorunu

hocam ssd'ye yeniden mi kurdun yoksa tüm dosyalarla taşıdın mı? ayarlar falan sıfırlandı mı?
  3. Snakecharmer

Şık Elektrikli Bisiklet: Angell

Özellikle elektrikli scooter'ların oldukça fazla kullanıldığı şu dönemde elektrikli bisiklet pazarında da hareketlilik söz konusu. Tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken yeni elektrikli bisiklet Angell pazara hızlı bir giriş yapacak gibi duruyor. 250W'lık motor gücüyle 25 km/s hıza çıkabilen...
  4. Snakecharmer

Yardım LG Ultragear 24GL600F vs Lenovo 65ebgac1tk d24f-10

evet. 1586519928 ctrl+f yapıp "Display Minimum Response Time" olarak aratırsanız göreceksiniz.
  5. Snakecharmer

144 hz 24' monitor onerileri 1500 tl civari

hesaplı bir şey arıyorsan bizzat kullanan olarak LG 24gl600f.
  6. Snakecharmer

Asus'un Display Minimum Response Time 4ms :) Burhanfiliz bilgine. https://www.displaydb.com/compare/lg-24gl600f/asus-vp249qgr
  7. Snakecharmer

geç yanıt veriyorum kusura bakma. 144 hz ve 1 ms alabiliyorsunuz. açıkçası renkleri mükemmel değil. ancak renklerle oynama imkanı sunuyor yazılımı veya menüsü ile. ben farklı bir moda aldığımda tatmin oldum. Ben 1100'e almıştım. fiyat iyice ucuzlamış. Benim tek derdim 144hz idi. Buna da gayet...
  8. Snakecharmer

Superonline Yüksek Ping Problemi

Ah onlarla keşke çözebilsem... inanın konuşmadık, söylemedik lafım kalmadı...
  9. Snakecharmer

Superonline Yüksek Ping Problemi

Herkese Selamlar, Superonline'ın Kablo İnternetini kullanıyorum. 24 Mbps'ye kadar hız alıyorum. İstanbul - Anadolu Yakası - Göztepe'de her oyunda pingim 100-300 arası değişiyor. Özellikle akşamları 300'den aşağı düşmüyor. Bu problemi yaşayan var mı? Herhangi bir şekilde Superonline'la...
  10. Snakecharmer

selamlar, ben lg 24gl600f kullanıyorum. merak ettiğin bir soru varsa cevaplayabilirim.
Top Bottom