Arama sonuçları: *

1. J

Scooter önerisi (50cc/125cc)

Bugün genel olarak tamircilerle görüştüm ve hemen hepsinin söylediği markaların tamir açısından çok bir farkı olmadığını söylediler. Arora parça konusunda sorunlu ise Yuki ye +1 yazayım 😄
  2. J

Scooter önerisi (50cc/125cc)

Öncelikle herkese iyi forumlar. Yuki Gelato 125 ile Arora freedom 125 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım. Artı ve eksileriyle söyleyip yardımcı olursanız sevinirim. Motosiklet kullanmayı bilmediğim ve sigorta vs uğraşmak istemediğim icin fabrikasyon olarak Ruhsatta 50cc ama motoru...
  3. J

Yeni pc'de prime95 hatası

Yeni bilgisayar topladım. FurMark ve Prime95 (blend) de test yaptım fakat prime95 de hata alıyorum. Bu testi 7-8 saat çalıştırdım. Sonucunda resimde gösterdiğim hataları aldım. Sebebi ne olabilir? Sistemde OC yok. Tüm güncellemeleri yaptım. Sadece BİOS tan iGPU yu kapattım ve Precision Boost...
  4. J

B650 uyumlu ram tavsiyesi

https://www.epey.com/anakart/asus-rog-strix-b650-a-gaming-wifi.html Bu anakarta uyumlu ram bulamadım. Daha doğrusu 2 adet ram buldum fakat resmi sitelerinde QVL listelerine baktığımda listede yoklar. Acaba sorun yaşar mıyım? 1. Ram...
  5. J

Yardım Lian Li Uni Fan Sl İnfinity 120 - Asus aura sync ile calisir mi?

Arkadaslar baslikta belirttigim gibi bu fanlari almak istiyorum. L-connect uygulamasini kurmadan direk asus aura sync ile tum sistemimi senkronize calistirabiliyor muyum?
  6. J

Çözüldü✓ 75000 tl ye monitör dahil sistem önerisi?

Evet simülasyon ve mmorpg oynuyorum. Saglam bi sistem topladigimda bu sefer monitorde patliyorum.
  7. J

Monitör ü ciktigimizda 40k para kaliyor 4090 i nasil alacagim ki
  8. J

Arkadaşlar iyi forumlar. 75000 tl bütçem var monitör dahil sistem topladım önerilerinizi bekliyorum. https://www.epey.com/anakart/asus-rog-strix-b550-f-gaming.html https://www.epey.com/islemci/amd-ryzen-7-5800x3d.html...
  9. J

Çift monitör yerine ultrawide alınır mı?

İnsallah biliyorlardir hic kesin bilgi bulamadim 😇
  10. J

Videoyu izledim ama bende konsol vs yok. Tek pc var. Bana kesin bilgi lazim. Bunu ogrenirsem hemen siparis edecem
  11. J

Bu kadar donanimli bir monitorde ekran ayirma olmamasi cok mantıksiz geliyor. Alt tab yapmak istemiyorum oyun oynarken. İnternette saglikli bir bilgi de yok.
  12. J

Herkese iyi forumlar. Yakin zamanda monitor alacagim ama kararsizim yardimlarinizi bekliyorum. İnternette arastirirken samsung odyssey neo g9 modelini gordum ve cok hosuma gitti. Kagit uzerinde hersey harika hersey istedigim gibi ama merak ettigim bir konu var. Ben hep cift monitor kullandim...
  13. J

Yeni PC mi? RTX3050 + Ryzen 7 5800x3D takviyesi mi?

Evet bu söylediğiniz mantıklı. bu şekilde ilerleyecem. teşekkürler
  14. J

Forumdaki herkese tekrar tesekkur ederim. Yazdiklarin yonunde karar verdim 5600 ile 3060 alicam. Lakin sormak istedigim bisey var 5600 un rakibi 12400 mudur ve hangisi daha iyidir yeni bir sistem satin aldigimda intel veya amd islemcili fark etmez sanirim
  15. J

Sanirim yeni pc alacam. Herkese tesekkur ederim
  16. J

tek tek satıp almakla uğraşmayım en iyisi komple sistemi satıp yeni sistem satın alayım. artık hazır sistemleri takip etmek gerekicek. 6-7 bin tl ye satarsam en azından hazır sistemlerde sevmediğim parçalar olursa onları yükseltmek için kullanırım. bu sistem 6 yıldır idare ediyor bu şekilde bi 6...
  17. J

sistemi satsam ne kadar eder ki hiçbir fikrim yok. satarsam en azından hazır sistemlerdeki ssd takviyesi vs yapabilirim. sizce ne kadar eder
  18. J

Herkese iyi forumlar. 10-12 bin tl kadar bütçem var. Rtx 3050 ile amd ryzen 7 5800x3d almayı düşünüyorum. (tabi birde işlemciyi soğutmak için sıvı soğutma almam gerek o yüzden 3050 almak zorunda kalıyorum) Sizlere sorum bu paraya yeni bir kasa mı almalıyım yoksa mevcut kasamı yükseltmeli...
  19. J

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

FİYAT: 14999 TL ÖZELLİKLER: cpu: AMD Ryzen 5 5500 anakart: Asus TUF Gaming B450M Ekran karti: Asus Dual RTX 3060 12 GB V2 ram: Kingston Fury Renegade 16GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ssd: Hi-Level 512 GB 550MB/530MB M.2 ssd kasa: Asus TUF Gaming GT301 ATX Mid-Tower psu: Asus TUF Gaming 550B 550 W
  20. J

Yardım Tek pompa-rezervuar kiti ile 2 radyatör kullanılır mı?

Anladim ama aslinda ben 2 tane pompa rezervuar kullanacaktim. İslemci ve gpu icin ayri ayri sogutma yapsin diye fakat hem butce hemde yeterli alanim olmadigindan tek pompa rezervuar kullanip, sanki 2 tane ayri ayri pompa rezervuar varmis gibi döngü yapabilir miyim diye sormustum.
Geri