Arama sonuçları: *

1. B

rocket league açılmıyor

Rocket league bikaç gün önce hatasız çalışıyordu fakat şuan açmaya çalıştığımda başlatılıyor fakat oyun açılmadan kendi kendine iptal oluyor çözümü var mı? (DirectX 12 var)
  2. B

VALORANT AÇILMAMA SORUNU

hayır direk açılmıyo
  3. B

VALORANT AÇILMAMA SORUNU

valorant oyunu açılmıyor ilk indirdiğimde açılıyordu fakat bir kere sildim sonrasında açılmamaya başladı
  4. B

Steam indirme hızı düşüklüğü

steam de bir oyun indirirken indirme hızı çok düşük oluyor nedenini bilen var mı?
  5. B

Bilgisayar ısınınca soğutmanın bir zararı var mı?

https://www.n11.com/urun/rampage-ad-rc9-tornado-rgb-cift-fanli-10-18-notebook-sogutucu-1788694?magaza=bykalite böyle bi ürün alıp laptopu yerleştirsem diye düşünüyorum sizce nasıl olur
  6. B

laptop kullanıyorum o yüzden maksimum 5-6 cm mesafe vardır 1617052085 hayır laptop kullanıyorum laptop da ısınan yere doğru konumlandırıyorum 1617052123 laptop kullanıyorum 🙃
  7. B

Beyler bilgisayarım bazen fazla ısınabiliyor bende doğal olarak endişeleniyorum o yüzden küçük bir ofis fanım var onu kullanarak soğutuyorum bilgisayar için bir zararı olur mu?
  8. B

Origin oyun indirirken Hız Sıfırlanıyor ve Duruyor

reis bende şuan o sorunu yaşıyorum çözebildin mi
  9. B

Origin oyun indirirken indirme durması

Evet fazlasıyla var
  10. B

Origin oyun indirirken indirme durması

Arkadaşlar Origin'den A Way Out indiriyorum fakat durduk yere indirme duruyor internetimde bir sıkıntı yok neden oluyor bi çözümü var mı?
Top Bottom