Hocam o halde şunları yapın.
Kırmızıyla işaretlediğim yere girin.
Ardından karşınıza Server Region çıkacak. Change'e tıklayıp seçenekler arasında
EU Central (Frankfurt) seçin. Türkiye için optimum seçenek budur.
Bunu her sesli kanalda yapmanız gerekmektedir.
Hocam değerlendirme için çok teşekkür ederim. Ülkemizde Discord tamamen kapanmış bulunmakta. Tabii DNS gibi alternatif imkanlarda mevcut fakat kullanan ve interneti kötü bir çok arkadaşımın bağlantı sorunları, ping sorunları yaşadığını gözlemledim. Uygulamada Discord'a nazaran bir çok eksik var...
Hocam amacım zaten yalnızca uygulamayı tanıtmak. Ve de pek kolay açılacağını düşünmüyorum ne kadar iş birliği yaparlarsa yapsın. Sonuçta artık adı çıktı. İnstagram gibi değil ki.
Arkadaşlar iyi forumlar. Biliyorsunuz Discord platformu ülkemizde yasaklandı. alternatif olarak eski ve Discord'a benzemeyen alternatifler yerine Discord gibi veyahut daha iyi olan bir platform olan Guilded'a nasıl kayıt olunup kullanılacağını anlatacağım. Öncelikle Guilded'ı indirip veyahut...
Arkadaşlar merhaba, işlemcime overclock yapmak istiyorum. Anakartım MSI B450M-A Pro Max. Yardımcı olabilir misiniz?
Ekran kartı rtx 4060
Anakartmsi b450M-A Pro Max
Dönüştürücüyle dene olup olmaması bir tık şansa bağlı yeni ekran kartlarının bazılarında eski kablolar dahi çalışmıyor. Çok artı yönü var 2. monitörün.