Arama sonuçları: *

1. Taha1625

Discord alternatifi Guilded'a nasıl kayıt olunur? Nasıl kullanılır? (Rehber)

Hocam o halde şunları yapın. Kırmızıyla işaretlediğim yere girin. Ardından karşınıza Server Region çıkacak. Change'e tıklayıp seçenekler arasında EU Central (Frankfurt) seçin. Türkiye için optimum seçenek budur. Bunu her sesli kanalda yapmanız gerekmektedir.
  2. Taha1625

Guilded için yardımcı olabilir misiniz

Merhaba. E posta ile türkiye üzerinden VPN veya WARP kullanarak bile kayıt sağlanmıyor. Roblox üzerinden VPN ya da WARP açarak girmeniz lazım.
  3. Taha1625

Eğer warp açıksa oluyor bu hata. Ya da kararsız internet bağlantıları, planlı kesintilerde dolayıda kaynaklanıyor olabilir.
  4. Taha1625

ayarlardan açabilirsiniz. Discord gibi detaylı yok malesef.
  5. Taha1625

Hocam değerlendirme için çok teşekkür ederim. Ülkemizde Discord tamamen kapanmış bulunmakta. Tabii DNS gibi alternatif imkanlarda mevcut fakat kullanan ve interneti kötü bir çok arkadaşımın bağlantı sorunları, ping sorunları yaşadığını gözlemledim. Uygulamada Discord'a nazaran bir çok eksik var...
  6. Taha1625

Hocam amacım zaten yalnızca uygulamayı tanıtmak. Ve de pek kolay açılacağını düşünmüyorum ne kadar iş birliği yaparlarsa yapsın. Sonuçta artık adı çıktı. İnstagram gibi değil ki.
  7. Taha1625

sadece ekrandan ses vermemesi gibi bir sorun var ama kapayıp açınca oldu bizde
  8. Taha1625

konu vpn açmakla ilgili değil hocam. Alternatif bir program tanıtmak ayrıca.
  9. Taha1625

Direkt roblox üzerinden giriş yapınca bunu görmezsin. E postayla girişlerde nedense böyle bir sorun veriyor.
  10. Taha1625

Hocam skype kullanabilirsiniz o zaman. Discord'un büyük bir kısmı topluluk için oradalar.
  11. Taha1625

Tek seferlik bir şey. Güvenliği arttırdığını düşünüyorum.
  12. Taha1625

Evet var. Ayrı olarak oda açabiliyorsunuz. Seyircileri ve konuşucuları da ayrı seçebiliyorsunuz. 1728748864 WARP'ta bazen yapıyor.
  13. Taha1625

Arkadaşlar iyi forumlar. Biliyorsunuz Discord platformu ülkemizde yasaklandı. alternatif olarak eski ve Discord'a benzemeyen alternatifler yerine Discord gibi veyahut daha iyi olan bir platform olan Guilded'a nasıl kayıt olunup kullanılacağını anlatacağım. Öncelikle Guilded'ı indirip veyahut...
  14. Taha1625

Bozuk Laptopu nereye satabilirim?

Arkadaşlar merhabalar. Elimde eski bir laptop var menteşeleri kırık tek sorunu diski yok. Acaba nereye satabilirim bursada?
  15. Taha1625

R5 5600 overclock önerisi

DarkFlash Twister DX-120 ARGB 120 mm 1697221096 azcık bile becerebilsem keşke bios'a girmek bile gerici geliyor.
  16. Taha1625

evet videoyu izledim fakat bana daha çok tutorial gibi bir şey lazım.
  17. Taha1625

Arkadaşlar merhaba, işlemcime overclock yapmak istiyorum. Anakartım MSI B450M-A Pro Max. Yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı rtx 4060 Anakartmsi b450M-A Pro Max
  18. Taha1625

2. Monitor nasıl yaparım ne gibi etkileri olur.

eğer eski kablon duruyorsa vga çevirici alman lazım. bunun gibi eğer yoksa şöyle kablolarda var araştırıp alman lazım en kalitelisini.
  19. Taha1625

2. Monitor nasıl yaparım ne gibi etkileri olur.

Dönüştürücüyle dene olup olmaması bir tık şansa bağlı yeni ekran kartlarının bazılarında eski kablolar dahi çalışmıyor. Çok artı yönü var 2. monitörün.
Top Bottom