Arama sonuçları: *

1. A

20k bütçe laptop önerisi

max 20k olması lazım sıfır alıcam okul için çok az da oyun oynamak istiyom ağır şeyler değil tabi
  2. A

Mavi Ekran Çeşitli farklı kodlarla mavi ekran alıyorum

Merhabalar yaklaşık 2 3 ay önce gaming genden bi sistem aldım geldiği gibi formatlamadan kullandım driverları vs güncelleyerek dumpları nasıl kontrol edebileceğimi bilmiyorum ama drivea yükleyip linkini bırakacağım yazının sonunda Sıkıntı olduğunu düşündüğüm ilk şey bilgisayarım açılırken gelen...
  3. A

45k monitör dahil sistem ariyorum

hocam sadece monitor lazim baska ekipmana ihtiyacim yok daha yuksek seyler onerebilirsiniz yani
  4. A

genel olarak valorant tarzi seyler oynarim tek kisilik seyler oynuyorum onun disinda suana kadar hep 1080p kullandim 2k alirsam basima ne gelir bilmiyorum ondan 1080pden devam edesim var
  5. A

monitorun cok da abarti olmasina gerek yok paramin buyuk kismini bilgisayara odaklamak istiyorum butce 45k hazir sistem de atabilirsiniz
  6. Asus TUF F15 4070Li Laptop
    Closed

Satılık Asus TUF F15 4070Li Laptop

6 ay temiz kullandım hiçbir sorunu yok masaüstüne geçeceğim için satıyorum şarj cihazı ve orijinal kutusuyla vereceğim garantisi de içinde takas düşünmüyorum benchmark testlerini fotograf olarak ekledim pazarlık payı vardır
    45,000.00 TRY
  7. A

30-35k Sistem Önerisi

hem gaming hem render pc öneri istiyom toplama veya hazır olabilir
  8. A

45k civari laptop önerisi

link atabilir misiniz varsa onerdiginiz 1719742308 tesekkurler tecrubenizi paylastiginiz icin
  9. A

45k civari laptop önerisi

bugün ailem beni avmye götürdü vatan mediamarkt teknosa falan her yere girdik baktık zaten laptop almak istemiyodum ama calisan arkadas bizi kaziklama hevesiyle soyledigim her seyi yalanladi ve laptoplari yuceltti bu yuzden laptop almak zorundayim bize bu modeli önerdi magazada 52kydi fiyati o...
  10. A

2024 Güncel Laptop Önerisi Verir Misiniz?

her laptopta bi sıkıntı bulabilirsin kanka 2 haftadır forumdayım açılan her laptop konusunda kavga dönüyo millet birbirini yiyo birbirinin önerdiği şeye laf atıyo umarım kafan karışmaz bu arada benim de bütçem aynı ben de arıyom cevaplara bakıcam güzel bir şeyler önerirler umarım
  11. A

40k civari laptop önerisi

ne kadar laptopları sevmesem de ailemin üniye geçeceğim için laptop almam konusundaki israrina yenik dustum biraz oyun biraz da render gücüne ihtiyacım var bütçe 40k su soyle isinir bu boyle malzemesi kotu diye savasmadan sakin sakin laptoplarinizi onerin yalvaririm kafami daha cok...
  12. A

Çözüldü✓ Ailemi laptop yerine masaüstü almaya nası ikna ederim

teşekkürler cevaplar için eczacılık yazıcam büyük ihtimalle de tutucak yani pek bi ihtiyacım olacağını düşünmüyorum genelde bi yere gittiğim de yok gym hariç full evdeyim ondan daha mantıklı olacağını düşünmüştüm
  13. A

Çözüldü✓ Ailemi laptop yerine masaüstü almaya nası ikna ederim

Merhaba dostlar 2 haftadır falan piyasanın yatışmasıyla araştırma yapmaya başladım (çünküşuan bilgisayar alamazsam bidaha alamıycam büyük ihtimal) araştırıp gördüğüm üzere dizüstü ve masaüstü arasındaki fiyat farkı haricinde bütçe aralığımdaki çoğu dizüstünün de kusuru olması beni dizüstü...
  14. A

Uygulamaları kilitlemek için program

Arkadaşlar son zamanlarda fl stüdyoda çok fazla zaman geçiriyorum 4 5 ay kadar uğraşmamam gerekiyor silmeden giremeyeceğim bi hale getirmem lazım bunu sağlayacak bi program var mıdır
  15. A

i5 650 upgrade mi anakart üzerine yeni sistem mi?

çok teşekkürler biraz bakacağım eğer vaktin varsa sen de bakıp ilan atabilir misin bana
  16. A

peki öbür anakart üstüne bir şeyler yapabilir miyiz çünkü bu anakartın potansiyeli çok düşük sanırım istediğim performansı alabileceğimi düşünmüyorum
  17. A

10k şuan bütçem derslerle uğraştığım için çalışamıyorum maalesef bir şeyler önerebilir misin işlemci konusunda bu arada anakart am4 destekliyo eminim ama am5 destekliyor mu tam bilmiyorum ekran kartına bütçe yetiştirebileceğimi düşünmediğimden sağlam bi apu topalyıp ileride derslerden kurtulup...
  18. A

sagolun kısa ve net cevaplarınız için biraz da yeni sistemde ne olması gerektiğini konuşsak güzel olabilir
  19. A

Bugün upgrade konusunda ufak bi yardım alıcam. Aslında upgrade demek pek de doğru olmaz çünkü büyük ihtimalle bilgisayarı tamamen yenilemem gerekecek her neyse her şeyi başlıklar altına ayırıcam ki okumak daha kolay olsun Sistemim Cpu I5 650 Ram 2 tane 4gb 1600mhz DDR 3 markasını bilmiyom...
Geri