Arama sonuçları: *

1. Demir Mert

Steam Kullanıcı Adı Almak ?

teşekkürler kullanamıyormuşuz benim hesabımda sildiğim oyunun kartları var onları kladırmak mümkün mü
  2. Demir Mert

Steam Kullanıcı Adı Almak ?

Arkadaşlar bir steam hesabım var o hesabı silersem yeni hesap açtığım zaman o adı kullanıp açabilir miyim ? (NİCK değil Giriş Yaparken Kullandığımız Kullanıcı Adından Bahsediyorum)
  3. Demir Mert

Steam dışında ki platformlar kapansa ?

sadece tek bir kütüphane fikri hoşuma gidiyor steamler de ki gibi belki temelde kapanmaz ama sastışlar steam üzerinden olsa güzel olabilirdi
  4. Demir Mert

yok artık AS:DA:SD
  5. Demir Mert

dediğimi anlamamışsın 1618355625 ben sadece nasıl olur olur mu diye sordum daha önceden pc kullanmadım konsoldaydım orda direkt tek bir kütüphane vardı oradan oynuyordun bu fikir pc de de iyi oalbilir diye düşündüm sakin ol
  6. Demir Mert

Ben her oyunu oyunun firmasına ait platformdan satın alıyorum sizce bu platformlar kapansa (origin,uplay,rockstar,GOG,blizzard vs.) sadece steam den satılsa nasıl olurdu ileride böyle bir ihtimal var mı dersiniz çünkü ben bir kaç kere bu tarz söylentiler duymuştum.
  7. Demir Mert

En İyi Ekran Kartı Markası ?

be ben kalitesinden dolayı sordum görüntüsüne önem vermiyorum çünkü 3000 serisinin kartları hangi marka olursa olsun çok yakışıklı duruyor
  8. Demir Mert

dediğim gibi çok anlamıyorum ama teşekkür ederim araştıracağım.
  9. Demir Mert

iyi tahmin 35 k civarı ama arttırabilme durumum da var biraz beklemedeyim diyelim 4-5 senedir bilgisayar almanın hayalini kuruyorum fazla da anlamadığımdan öğrenmeye çalışıyorum 1618090738 Çok teşekkürler arkadaşlar cansınız tercihimi asus tan yana kullanacağım.
  10. Demir Mert

Gördüğüm kadar ile MSİ ve ASUS tercih ediliyor sizce en iyi ekran kartı markası hangisi ? (rtx 3080-3090 üzerinden değerlendirirsek)
  11. Demir Mert

Custom Sıvı Soğutma Gerekli mi ?

en iyisi olsun kafasıyla yola çıktım ben o yüzden merak etmiştim teşekkürler
  12. Demir Mert

neler yapılması gerekiyor ki ? 1618089794 aşırı bir zorluğu yok demişler 1-2 senede sıvısını değiştirmek gerekiyormuş buda zor bir iş gibi durmuyor :D
  13. Demir Mert

Outlook mu Gmail mi ?

benim tanıdıklarım da outlook u oyunlarda kullanıp gmaili ana hesabı yapıyorlar :D
  14. Demir Mert

a ama neden custom daha iyi bir soğutma sağlıyormuş yüksek bütçeli sistemlerde hep custom kullanıyorlar
  15. Demir Mert

Outlook mu Gmail mi ?

Hangisi daha iyi bir tane açmak istiyorum ana hesabım olacak ayrıca oyunlarda da kullanmayı düşünüyorum
  16. Demir Mert

teşekkürler :D 1618089065 neden ? 1618089130 ne gibi uğraşları var ? 1618089157 ne gibi uğraşları var merak ettim ?
  17. Demir Mert

Arkadaşlar diyelim ki bütçe sınırınız yok normal bir soğutma mı alırdınız yoksa custom sıvı soğutma mı hangisi daha iyi objektif yorum yaparsanız minnettar olurum.
  18. Demir Mert

Figürden Fotoğraf Yapımı ?

Çok teşekkür ederim 1617785251 Te teşekkür ederim
  19. Demir Mert

Figürden Fotoğraf Yapımı ?

peki eldiven kol kısmı düzelirse ne diyorsun ? çünkü bunları halledebiliriz 1617734192 zaten duvar kağıdı fazla olmadığından yapmak istiyorum kollar eldiven vs düzeltilirse nasıl olur sence ? (evet fiyat baya tuzlu)
  20. Demir Mert

Hayalinizdeki Araç !

Siyah G63 fren kaliperide kırmızı olacak içi siyah ince detayları kırmızı bir üstüde acentador svj
Top Bottom