Arama sonuçları: *

1. samet_allen

ASUS TUF GAMİNG 3070 75 DERECEDE

dead by daylightta fan devri 2500 rpm derece 75 normalmidir?
  2. samet_allen

70Mbps download 9Mbps upload hız birden 7Mbps dowload 1.5Mbps uploada düştü

GIBIRNet kullanıcısıyım ve dün geceden beri internetim aşırı yavaşladı ne yaptıysam da düzelmedi. Modem sıfırlama kabloları değiştirme direkt sinyal kablosunda modemi bağlama gibi gibi. Destek kaydı oluşturduğumda ise gelen cevapta bizlik bir durum yok isterseniz Telekom ekibine bildirelim 300TL...
  3. samet_allen

Sarı Işıkta geçip kaza yapmak

avukatla konuştum sarı ışıkta geçtiğini tutanağa yazdıysa suç onda dedi
  4. samet_allen

cevaplar için teşekkürler
  5. samet_allen

o anın stresiyle öyle yazdım ve bana yeşil yandığından eminim yanımda kardeşim vardı onada söyledim bir gözün ışıkta olsun diye o yeşil yandı dediğinde kendim tekrar kontrol edip çıkış yaptım sonra olan oldu işte
  6. samet_allen

Ada etrafında u dönüşü yapıp kırmızı ışıkta durdum. Yeşil yanınca hareket etmeye başladım ancak sağ tarafımdaki yoldan gelen araç sağ ön kapıdan bana çarptı. Sürücü kırmızı ışıkta geçmediğini sarı ışıkta geçtiğini iddia ediyor ve tutanağa da öyle yazıldı. Bu durumda kusur kimde oluyor?
  7. samet_allen

RAZER DEATHADDER V2 PRO skatez bulamıyorum

RAZER DEATHADDER V2 PRO fare kullanıyorum wraith esportsda birkaç ay önce uyumlu skatez vardı ancak şu anda stokta yok bu mouse skatezi ile uyumlu başka bir mouse var mı acaba?
  8. samet_allen

Yurtdışı telefonda imei

iPhone 12 ve üstü modeller için şöyle bir yöntem var; Hiçbir hat takılı olmayan iPhone telefonlarda telefon her zaman 1. IMEI numarasını seçiyor bende bu 1. IMEI numarasına geçici bir esim tarattım ve 1. IMEI numarası doldu sonradan hattımı taktım ve 2. IMEI numarasıda böylelikle fiziksel...
  9. samet_allen

Sıcaklıktan dolayı frekans sabitlemek sorun olur mu?

Ryzen 5 3500X işlemci var ve MSI Afterburner indirdim. Minecraft'ta bile 90 dereceyi görüyordu ve kapatıp termal macununu değiştirdim, 80 dereceye düştü. Ondan sonra da BIOS'tan 3.9'a sabitledim frekansını ve 70 dereceyi geçmiyor ancak hep 3.7 3.9 arası çalışıyor. Sıkıntı olur mu ve bu işlemciye...
  10. samet_allen

merhaba hp victus valorant açılmıyor

format atmayı denedinmi
  11. samet_allen

Win11 de Valorant TPM açık değilse o hatayı veriyor eğer ki ayarlardan da açamıyor ya da göremiyorsan Windows 10a geçmen gerek yoksa açılmıyor oyun hiçbir şekilde.
  12. samet_allen

Windows 11 mi kullanıyosun?
  13. samet_allen

Oda için duvara asılabilecek monitör tv önerisi

Odama asıcam. Ps4 ü kullanmak için almak istiyorum çok büyük olmasına gerek yok zaten bütçem de fazla değil
  14. samet_allen

JBL kulaklık şarj ömrü sorunu

samsungun kendi şarj kablosuyola yapıyorum kendi kablosuyla da denedim kırmızı ışık titrek yanıyor bazende yanıp sönüyor internette kabloların lehimi kopmuş olabilir deniyo
  15. samet_allen

Distribütör Garantili Kulaklığımı nasıl göndericem

5 ay önce JBL kulaklık almıştım şarj sorunu oldu bir anda %30 kadar şarjı düşüyor %60 dan %30'a kadar gibi garantiye göndercem ama nasıl bilmiyorum. Aldığım yere götürmem gereklimi yoksa kendimmi kargoya vermem lazım. Bazı sitelerde aldığım yere götürdüm o gönderdi diyenler var
  16. samet_allen

tamamdır sağol 1617084228 evet ya sabah 90 dı 20 dk müzik dinledim 30 a düştü
  17. samet_allen

1 gece şarjda kalıyor. Ertesi gün kullandığımda %100 de iken kapa aç yapınca 70'lere kadar düşüyor. Garantisi devam ediyor garantiye göndermenin bir faydası olur mu? Yoksa kullanıcı hatası deyip gerimi yollarlar Tam modeli Tune500BT.
Geri