Arama sonuçları: *

1. bercestesaturn

Annemin Instagram hesabı herkese bir kulaklığın reklamını göndermiş

Teşekkür ederim ^^ Phishingle olduysa başka ne olmuş olabilir kontrol etmem gereken
  2. bercestesaturn

Şifreyi değiştirdim 2FA da ekliyorum hemen. Başka nerelerde sorun çıkabilir acaba
  3. bercestesaturn

Başlıkta da belirttiğim gibi bu olay Pazartesi başlamış annem bugün dedi bana Hypure1 diye bir instagram hesabının mesajını gönderiyor daha önce hiç yazmadığı yabancı kişilere Son girişlere vs. baktım hiçbir şey gözükmüyor Şifreyi de değiştirdim mailin vs. her şeyi Bir şey indirmedim dedi başka...
  4. bercestesaturn

(Çözüldü) Windows tuşu bozuldu

Laptop klavyesi acer marka 1622749803 Acer laptop 1622750000 Sorun Acer Nitro'daymış. Kendi kendine windows tuşunu ve menü tuşunu kapamış.
  5. bercestesaturn

(Çözüldü) Windows tuşu bozuldu

Windows tuşuna basınca çalışmıyor arkada şarkı vs. açıkken de oynatma/durdurma görevi görüyor
  6. bercestesaturn

Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi 100-215₺

Anladım çok teşekkür ederim.
  7. bercestesaturn

Acaba şarj vs. ne kadar dayanıyor?
  8. bercestesaturn

Kulaklığın ucunun olmamasından biraz korkuyorum ama- Baştan düşme vs. oluyor mu acaba?
  9. bercestesaturn

150-215₺ gibi bir fiyat aralığında Bluetooth Kulaklık almayı düşünüyorum. Silikonlu, pembe, ucu biraz uzun bir kulaklık arıyorum. Genel olarak dizi izlemek, şarkı dinlemek, video izlemek vb. şeylerde kullanacağım. Herhangi bir öneriniz var mıdır?
  10. bercestesaturn

Acer Nitro AN515-43 AMD Versiyon Isınma Problemi

Dostum ben de Acer Nitro 5 Ryzen 7 16GB 1650Ti kullanıyorum. Şarjda iken benimki de ısınıyor. Şu anlık 99'u görmüş bulunmaktayım. Şarjda değil iken sabit 44, kısa süreliğine 76 vs. görüyorum. Şarjda iken sabit 70-80 arası oluyor. Ben de bir çözüm bulamadım. Ama Acer bilgisayarlarda 110 dereceye...
Top Bottom