Arama sonuçları: *

1. A

15 bin TL fiyat performans kasa ?

Varmı iyi önerisi olan ?
  2. A

15 bin tl lik diğer satıcılardan daha ucuza yapan kasa tavsiyesi ?

kardolar en azından bildiniz bi site varmı 15 bin tl ortalama bütçeyle güvendiniz bi site varmı.
  3. A

15 bin tl lik diğer satıcılardan daha ucuza yapan kasa tavsiyesi ?

agalar bildiniz üzere pc fiyatları fırladı geçen nisan ayında 13-14binlik sistem olmuş 34bintl bana gerçekten diğer sitelerden daha ucuza yapan harbi kaliteli bir site arıyorum ne önerirsiniz bütçe ortalama 15 bin tl.
  4. A

Yardım Monitör Seçimi Sizce İyimi

Bence alma derim çok büyük bir monitör 2k değildir heralde bu 144hz yeter artar bile öyle söleyim sana max 27 inç almanı tavsiye ederim 2k çözünürlü olması sana daha iyi bir kalite verir ince hesapda cuma indirimlerini bekle ordan bu kriterlere uygun bi monitör al
  5. A

Sizce 11 sınıfdan sonra sistem toplanırmı

Yok zaten oyun için değil komplesinden 3 ay en baba rahat rahat oyun oynayabilirim anlamında bunda slayta yaparım bişeyler öğrenmeye çalışırım 1617650688 Derslerimin notlarını tutarım üniversiteye geçincede ödevlerimi yaparım arada oyun oynarım
  6. A

üni konusunda besyo okuyucam sadece bilgisyara ayırabiliceğim bütçe ortlama 12-13 bin tl ben şeyden bahsediyorum bilgisayar alırsam oyunları şuanlık sadece 3 ay falan oynayabilicem 1617637036 Yani bildiniz üzere üniversite sınavına 1 yıl çalışıyorsun 40 yıl ekmeğini yiyorsun
  7. A

Merhaba ben 11'inci sınıfım üniversite sınavına çalışıcam yazdan sonra başlıyorum sizce bilgisyar toplamak mantıklımı anca bu yaşta toplayabilicek para var
  8. A

bu dönemde 12-13 bin fiyat bazında toplanabilicek en iyi bilgisayar?

Belli aynen belkide 1-2 ay sonra artıcak
  9. A

bu dönemde 12-13 bin fiyat bazında toplanabilicek en iyi bilgisayar?

Dostlar ben güzel bi bilgisayar almak istiyorum 12-13 bin bütçe var ortalama 1-2 ay sonra alıcam ne önerirsiniz
Top Bottom