Arama sonuçları: *

1. then_is

İŞLEMCİ YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Fiyat farklarıda çok yok ama i5 9. nesilden iyidir
  2. then_is

5000 tl pc toplama sadece kasa

1650 Super veya 5500xt Ryzen 3 3100 B450m s2h 8gb 3000mhz ram (ileride 16 yaparsın) 512gb m.2 sdd Sharkoon shp650 v2 psu GamePower Dark side kasa
  3. then_is

İŞLEMCİ YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Hata etmiş olmazsın çok fps farkı olucağını sanmam. Bence 3600x al çok daha iyi.
  4. then_is

Samsung lc24rg50fqmxuf Alınır mı?

Zaten MPRT süreleri 1ms oluyor diğerlerinin. Gerçek 1ms değil yani ama yinede konu açmak istedim.
  5. then_is

radeon 5500x ve ryzen 5 3500x

Çıkarmaz. Gayet iyi.
  6. then_is

3000TL ile ne gibi bir pc toplamalıyım apu mantıklı mı?

Hocam oyun oynayacaksan apu mantıksız. 2. el rx570 ve sıfır i3 10100f ile güzel bir pc toplamanı öneririm. Apudan çok daha üstün fps alırsın
  7. then_is

Samsung lc24rg50fqmxuf Alınır mı?

1500 Tl civarında bir monitör arıyordum ve Samsung'un bu monitörünü buldum. Bir de Viewsonic ve Gamepower'ın monitörleri hoşuma gitti. Ama Samsung lc24rg50fqmxuf monitörü 4ms 144hz. Diğer monitörler 1ms 144hz sizce aradaki 3ms farkedilir mi? Ben kalitesinden dolayı Samsung'tan yanayım. Siz ne...
  8. then_is

Haylou GT1 Plus vs T15

Oyun modu açıkken 2 saat kullanılaniliyor ama gt1 plusta qualcomm çip aptx desteği olduğundan zaten gecikme düşük ve 5 saat kullanım süresi
  9. then_is

İtopya yılbaşı indirimi yaparmı ?

Bekle biraz yılbaşını. Akakçe'den bakar 900'e çok daha iyi bir monitör alırsın.
  10. then_is

Max 100 TL Klavye Önerisi

1 - Rampage KB-R66 2 - Rampage KB-R73 Bu fiyata ancak bunları bulabilirsin. Mekanik istiyorsan biraz bütçeyle oynaman gerek.
  11. then_is

PUBG LİTE OYNAYAMIYORUM!

Sorun harddiskte büyük ihtimal. SDD kullan.
  12. then_is

Haylou GT1 Plus vs T15

GT1 Plus aldım. 2 hafta kullandım ve görüşlerim: Şarj konusunda gayet başarılı 2 hafta yetti. Ses kalitesi ise 150 liralık bir kulaklığa göre çok başarılı. Ses seviyesi olarak gayet yüksek en azından beni sevindirdi. Her konuda beklediğimden iyiydi. T15 almama sebeplerime gelirsem. Realtek ve...
  13. then_is

Haylou GT1 Plus vs T15

Hazır black friday varken tws kulaklık alıcağım. Müzik dinlemek ve Youtube'da video izlemek için filan alıyorum. Bütçem 150 civarı. GT1 Plus ve T15 modelleri arasında kaldım. Sizce ne almalıyım? ayrıca bunlardan iyi bir öneriniz varsa da yazabilirsiniz.
  14. then_is

Sizce Hangi Kasa?

Arada çok fiyat farkı var. Parçaları değiştiririm diyorsan da tabi ki 5600xt olan çünkü aynı parçaları özelleştirdiğin zaman aynı şeyler olmasına rağmen 2070 li yine çok pahalı oluyor.
  15. then_is

3500 TL Topladığım Sistem İyimi ??

Dolar şuan da çok yükseldi bir ihtimal düşer belki. Paranın üstüne daha çok koyarsın daha iyi bişey alırsın indirimlerden de yararlanarak. Bir de hepsiburdadan toplama akakçe de en ucuz sitelerden al. 240ssd az gelir zaten ileride upgrade etmek istersende anakart izin vermeyebilir. O yüzden...
  16. then_is

500 TL Kulaklık Önerisi

500 TL yi çok geçmeyecek bir kulaklık arıyorum bir kaç ay önce Cloud 2 550 TL'ydi ama dolar filan derken o da uçtu. Yani burada 500 belkide 600 lira filan vericeğim ve öyle çin markalarından olsun istemiyorum. Kaliteli gelmiyor bana. Aradığım özellikler: Işıklı bir şey olsun (mümkünse), Gerçek...
  17. then_is

Çözüldü✓ Asus Dual Rx 580 4gb sıcaklık 90 dereceye kadar çıkıyor

Termal macun sık sıcaklık biraz iner. Birde büyük ihtimalle hava akışı kötü olan bir kasa aldın.
  18. then_is

Dolar 6.4 olmuş pc alınmaz bu zamanda

Zaten ona alıntı bir mizah yaptım
  19. then_is

Dolar 6.4 olmuş pc alınmaz bu zamanda

Dolar çok arttı acaba ne zaman düşer? Tahminleriniz var mı?
  20. then_is

4500 tl bilgisayar toplama

2600x bu 2600x ile 1600 ün arasında çok fark var
Geri