Arama sonuçları: *

1. Pişmaniye

Yardım IEM kulaklık Önerisi

hocam ben düz versiyonunu aldım max stokta yok diye 600lügü aldım swar kodu ile 581 e geldi daha kargoya verilmedi pazartesi verilir carsamba bende olur gibi, düz model dac da yeterli
  2. Pişmaniye

Kernel Power 41 Hatası

kernel 41 enerji hatası yani psu, elektrik, priz den vs kaynaklanan bir sorun bir yere su temas etmiştir yada psu veya prizin cortlamıştır ama bence su temas etmiş
  3. Pişmaniye

benim ki pazartesi salı anca ulaşır elime hocam ancak ıem lerin genel problemi doğru pozisyonu bulamazsan konfor ve ses tatmin etmiyor evet çok inceleme izledim çoğu kişi seviyor konforunu muhtemelen yanlış takıyorsunuz hocam aynanın karşısına geçin yavaş yavaş pozisyonunuzu bulun düzelecektir...
  4. Pişmaniye

Hocam size dün cevap verdik geri bile dönmediniz her neyse 2.7k ya üzmez bende 2.2ye celes black remaster aldım ancak mikrofonlu ve dengeli bir kulaklık. ikisinin performansını göz önüne alınca celest daha mantıklı f/p olarak hemde 600e de dac/amp aldım toplam 2.8e geldi iptal edip bu...
  5. Pişmaniye

mikrofonlu 3.5k şuan 3.5mm yok maalesef değmez o paraya
  6. Pişmaniye

5-6 ay için RX 580 ALINIR MI ?

alınır hocam muadili 1650s kullanıyorum 6 senedir maalesef.
  7. Pişmaniye

mouse Önerisi Kablosuz

scyrox v6
  8. Pişmaniye

Cloud Core kullanıyorum güncelde ve artık tatmin etmiyor 2.5 sene oldu. Aldığım IEM kendi kategorisinde VGP 2025 ödülüne sahip ve bu ödül Japonya'da prestijli bir ödüldür. Onun dışında harman eğrisine yakın frekansları dengeli temiz bir kulaklıktır. Ben müzik de dinlediğim için 7.1 kart yerine...
  9. Pişmaniye

Ben bu resimdekileri aldım bu bütçe de en iyi kombinasyon benim için budur 2025 vgp ödüllü.
  10. Pişmaniye

Öneri 5k bütçeye hangi klavye alınır ?

9 10 gün bekleyin gelmezse farklı bir şey alırsınız bu rs7 air 4-5k bütçede bence en iyisi çünkü manyetik 8hz ve 256k scanrate var klavye de kaliteli daha ne olsun
  11. Pişmaniye

Öneri 5k bütçeye hangi klavye alınır ?

atk rs7 air
  12. Pişmaniye

Yardım Setubuma mousepad önerirmisimiz?

klasse kullanmadım steelseries qck çok iyi.
  13. Pişmaniye

Yardım Setubuma mousepad önerirmisimiz?

steelseries qck
  14. Pişmaniye

Gaming kulaklık önerisi 3.5k bütçe

hocam biri 3.5k diğeri 7.5k ancak doğru ayarlarla cloud 3 de iyi oluyor.
  15. Pişmaniye

Monitör önerisi cs2 icin

aoc 25g4 kur al geç 420hz 1ms ıps mis gibi
  16. Pişmaniye

eq yapılmıyor derken hocam :D yapılıyor programı mevcut. 1774729159 evet
  17. Pişmaniye

bunların kroniği vardı vida kendi kendine sökülüp kulaklık dağılıyodu mchose v9 bak yada cloud3
  18. Pişmaniye

9.000 TL'ye kadar mouse önerisi

scyrox al geç
  19. Pişmaniye

Çözüldü✓ 15k monitör onerisi lazım

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_msi-mag-325qf-e18v-315-inc-wqhd-05-ms-gaming-monitor-siyah-161775690.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-product%20feed&utm_campaign=mp_pricecomp_performance_na_na_standart-feed&v=1.91...
Geri