Arama sonuçları: *

1. H

Windows XP keyleri güvenilir midir ?

teşekkürler
  2. H

Windows XP keyleri güvenilir midir ?

Merhaba virtualbox'a windows xp kuruyorum ve internette bir sürü key buldum. Bu keyler güvenilir midir ? Kullanırsam bir sorun olur mu ?
  3. H

Bilmediğim Bir Program

Biliyorsan daha detaylı anlatır mısın
  4. H

Bilmediğim Bir Program

Indirdiğim uygulamalar içerisinde dolaşırken "Microsoft System CLR Types for SQL Server 2019 CTP2.2" bu dosya ile karşılaştım. Internete de biraz baktım fakat detaylı bir şey bulamadım. Bu programı ben indirmedim. Bu programın amacı nedir ve nerden indirilmiş olabilir ?
  5. H

Valorant fps problemi

Merhabalar! Valorant oyunu için gerekli sistem gereksinimlerini karşılıyorum. Sistemim: Intel Core i5-4590T Intel HD 4600 4 GB RAM Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor, önerilen sistem gereksinimlerini ise ram dışında hepsi karşılıyor. Fakat nedense oyunda 30-45 fps arası alıyorum. Razer...
  6. H

Uygun Oyun Önerileriniz

Cevabınız için teşekkürler :) 1619119897 Cevabınız için teşekkürler :) 1619119903 Cevabınız için teşekkürler :)
  7. H

Uygun Oyun Önerileriniz

Sistemim: Intel Core i5-4590T Intel HD 4600 4 GB RAM 240 GB SSD Bu sistemim için uygun bir kaç oyun önerisi istiyorum uygun fiyatlı ve ya bedava olmasına da gayret ederseniz çok teşekkür ederim. :) Önceden oynadığım oyunlar: Roblox, Minecraft, Valorant, Brawlhalla
  8. H

VDS'e VDS kurulabilir mi?

Teşekkürler :)
  9. H

Cevabın için teşekkürler bir firmaya bağlı değilim VDS sahibi olan benim denebilir :D elimde bir makina vardı bunu bir arkadaşıma verdim içine VDS kurdu bir kısmını o bir kısmını ben kullanıyorum kendi kısmama kurmak istemiştim tekrardan teşekkürler cevabınız için :)
  10. H

Arkadaşlar elimde bir sanallaştırılmış sunucu var bunun içerisine virtual box / wmvare vs. tarzı bir program kurarak yeni bir sunucu elde edebilir miyim ? NOT: Merak ettiğim için soruyorum bunun gibi bir konuyu başka yerde görmedim.
  11. H

Ekran Kartını Nasıl Görebilirim ?

Merhabalar, Arkadaşımın bir bilgisayarı var ama ekran kartını bir türlü göremedik Çalıştır'dan dxgiad yazarak bakmayı denedik. PCBanchmaark adlı bir uygulama ile ekran kartına bakmayı denedik ve gene bulamadık. Bazı ayarlardan bulmayı denedik fakat sonuç alamadık. Büyük ihtimalle işlemcinin...
  12. H

Core Editor'de shader kapatamıyorum.

Merhabalar. Geçenlerde Core Editor adlı uygulamayı gördüm ve denemek istedim. Uygulamayı açıp editor kısmına girdiğimde bütün cisimler parlıyor (bildiğim kadarıyla buna shader deniyor.) Sistemim kötü olduğu için çok fazla kasma yapıyor. Bunu nasıl kapatacağımı söyleyebilir misiniz ?
  13. H

Elimdeki sistem ile GTA 5'i kaç fps ile oynayabilirim ?

Bütün cevaplar için teşekkürler :)
  14. H

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_excalibur-g770-1075-bej0a-15-6-i7-10750h-16gb-ram-512gb-ssd-4gb-nvıdıa-gtx1650ti-win-10-gaming-laptop-siyah-1214207.html Buyrun link bu arada SSD imiş şimdi görüyorum :)
  15. H

İşlemci: i7 10750H Ekran kartı: Nvidia GTX 1650Ti Sabit disk kapasitesi: 512 GB (SSD mi HDD mi bilmiyorum) Çözünürlük: 1920 x 1080 Bilgisayarı daha almadım linkini atabilirim.
  16. H

Bu sistem ile valorant oynayabilir miyim ?

teşekkürler
  17. H

peki ram'i 8 GB'a yükseltsem hala drop yermiyim ?
  18. H

teşekkürler
  19. H

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-4590T CPU @ 2.00Ghz Bellek: 4 GB Disk: Netac SSD 240GB Ekran Kartı: Intel(R) HD Graphics 4600 Bu sistem ile valorantı oynayabilir miyim düşük ayarlarda 1280x768 çözünürlükte kaç fps alırım yüklemeye değer mi
  20. H

Hangi Sistemi Kullanmalıyım

Yardımlarınız için teşekkürler :) Satın almayacağım elimde ikisi de var hangisinin performansı daha iyi bunu sormak istedim :)
Top Bottom